Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bradley Cooper och Irina Shayks relation hänger en skör tråd

- 04/06/2019, 13:42 -

Förhållandet mellan "A Star Is Born"-stjärnan Bradley Cooper och fotomodellen Irina Shayk hänger på en skör tråd. Enligt en källa är det bara en tidsfråga innan de gör slut med varandra.

Skådespelaren Bradley Cooper, 44, och supermodellen Irina Shayk, 33, började dejta varandra år 2015. Två år senare föddes parets dotter Lea De Seine. Men nu har förhållandet mellan Bradley och Irina börjat knaka i fogarna.

– På grund av deras dotter så fortsätter de att kämpa på. Det är inte bra mellan dom. Ingen av dom är lyckliga. Deras förhållande hänger på en skör tråd, säger en källa till Page Six.

Det har länge spekulerats i huruvida Bradley skulle ha haft en romans med Lady Gaga som han spelade mot i "A Star Is Born". När duon framförde låten "Shallow" på Oscarsgalan så kunde ingen undgå kemin mellan dom – men Gaga har satt punkt för ryktet.

Lady Gaga och Bradley Cooper
Lady Gaga och Bradley Cooper framförde låten "Shallow" på Oscarsgalan. Bildkälla: Stella Pictures.

– Människor såg kärlek, och gissa vad – det är vad vi ville att ni skulle se, förklarade Gaga.

Redan i höstas så rapporterade Page Six om de växande problemen mellan Bradley och Irina. Då berättade en källa om den fruktansvärda stämningen som rådde i förhållandet.

– De är miserabla tillsammans. Så har det varit i flera månader. Han dricker inte och håller på med andlighet. Hon vill gå ut, berättade källan.

Bradley Cooper och Irina Shayk
Det är bara en tidsfråga innan Bradley Cooper och Irina Shayk gör slut. Bildkälla: Stella Pictures.

Samma källa berättade även att paret inte kunde göra slut samtidigt som han gjorde PR för "A Star Is Born" – men tillade att "vem vet vad som kommer att hända nu?".

När Met Galan ägde rum i maj så dök Irina dessutom på egen hand, något som fick många att undra vad som egentligen pågår mellan paret...