Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso avslöjar nya erbjudandet: "Vad är det som händer?"

- 04/06/2019, 15:33

Bianca Ingrosso har hyllats rejält sedan hon sjöng inför 10 000 människor i Globen under showcasten. Sedan dess har Bianca drunknat i erbjudanden om att satsa på en riktig musikkarriär.

Det var i slutet av maj som podstjärnorna Alice Stenlöf, 22, och Bianca Ingrosso, 24, rev av sin showcast i Globen. Inför den 10 000 man starka publiken så bjöd Bianca och Alice dessutom på lite sång – de sjöng Sarah Dawn Finers "Kärleksvisan".

Bianca har hyllats för sin sånginsats, och när hennes mamma Pernilla Wahlgren stolt delade med sig av ett klipp på dotterns sång så strömmade kommentarerna in.

”Gode Gud så vackert tårarna trillar ner för mina kinder”

”Kan förstå att du är stolt!! Här är nog ändå sångstjärnan i familjen. Vilken RÖST!!”, skriver en fjärde.

"Vilken fantastisk fin sångröst du har Bianca"

"Wow! Vilka fanatiska kvinnor"

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso gjorde succé i Globen. Bildkälla: Stella Pictures.

"Har fått en del skivbolagskontrakt"

I det senaste avsnittet av Alice och Biancas pod "Har du sagt A får du säga B" så berättar Bianca mer om den respons hon har fått. 

Bland annat har Sarah Dawn Finer hört av sig till Bianca och frågat om hon vill komma och sjunga med henne på något av hennes gig. På en fest nyligen gick artisten Linnea Henriksson fram till Alice och öste på med beröm.

I podden frågar Alice om Bianca kommer att ta upp sin musikkarriär efter den storartade succén i Globen.

– Nej, alltså jag kan ju säga att jag har fått en del skivbolagskontrakt nu, och på Molly Sandéns releasefest så var det väldigt många låtskrivare som kom fram och ba "Jag vill skriva din platta", "Jag har redan skrivit en låt till dig" men jag ba "vänta, vänta – vad är det som händer?". Tack men nej tack, säger Bianca.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso tackar nej till de erbjudanden hon får när det kommer till att satsa på en musikkarriär. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag skulle tappa det"

Alice tycker att Bianca ska satsa på musikkarriären, men Bianca går inte att övertala.

– Jag har lite svårt för när influencers ska göra musik. Jag har svårt när folk ser musiken som ett sätt att synas, förklarar Bianca.

Bianca Ingrosso
Vi kommer nog inte få höra Bianca Ingrosso på Spotify. Bildkälla: Stella Pictures.

Men Alice håller inte med, utan hävdar att en musikkarriär skulle vara det mest äkta som Bianca skulle kunna göra.

– Ja, det är det jag menar. Det här skulle vara det mest äkta för mig, och skulle någon tro att jag gör det för att bli mer känd eller vad det nu kan vara – ja, då skulle jag tappa det, säger Bianca.

Bianca berättar vidare att en annan anledning till att hon har hållit sig undan från musiken är för att hon kommer från den familj hon gör – där både mamma Pernilla och brorsan Benjamin är artister.

Tycker du att Bianca ska satsa på sången?