Här är okända videoklippet med gangsterrapparen Einár

- 09/06/2019, 12:28 -

Idag har gansterrapparen Einár blivit en av Sveriges främsta rappare, med flera låtar som toppar listorna. Men redan sedan barnsben har han haft en talang. Här är det okända klippet på rapparen som verkligen är helt AMAZING!

Sveriges nya rap-stjärnskott Einár, 16, har verkligen slagit till med full kraft – nu är han den alla pratar om! Den 7 juni släppte han albumet "Första klass" som verkligen har exploderat. Plattan innehåller nio låtar, där några släppts tidigare som singlar. Totalt har låtarna på skivan fått över 38 MILJONER spelningar – inte illa! 

En av låtarna på skivan heter "Katten i trakten", och den släpptes redan i början av året. Det var i samband med det släppet som gangsterrapparen slog igenom ordentligt. 

Okänt klipp 

Trots att Einár slagit igenom som blotta 16-åring så har han hållit på med musik sedan barnsben. Och det finns faktiskt ett klipp där han redan i 11- 12-årsåldern rappar för fullt.  

I klippet är Einár i 11- 12-årsåldern. Bildkälla: Faksimil/Raad Alkhafaji

Han har sagt i de få intervjuer som han har gjort att en av hans största förebilder är den erkände rapparen Eminem – och det märks. I videon där en yngre Einár sitter med en röd luvtröja och rappar är minst sagt fullständigt enastående!

SE HELA DET OKÄNDA KLIPPET MED EINÁR I VIDEOSPELAREN OVAN – DET HÄR VILL DU INTE MISSA! 

Läs också: Gansterrapparen Einár – här är allt du vill veta om honom