- Foto: Instagram/ns1einar, Faksimil/Raad Alkhafaji

Här är okända videoklippet med gangsterrapparen Einár

Idag har gansterrapparen Einár blivit en av Sveriges främsta rappare, med flera låtar som toppar listorna. Men redan sedan barnsben har han haft en talang. Här är det okända klippet på rapparen som verkligen är helt AMAZING!


Sveriges nya rap-stjärnskott Einár, 16, har verkligen slagit till med full kraft – nu är han den alla pratar om! Den 7 juni släppte han albumet "Första klass" som verkligen har exploderat. Plattan innehåller nio låtar, där några släppts tidigare som singlar. Totalt har låtarna på skivan fått över 38 MILJONER spelningar – inte illa! 

En av låtarna på skivan heter "Katten i trakten", och den släpptes redan i början av året. Det var i samband med det släppet som gangsterrapparen slog igenom ordentligt. 

Okänt klipp 

Trots att Einár slagit igenom som blotta 16-åring så har han hållit på med musik sedan barnsben. Och det finns faktiskt ett klipp där han redan i 11- 12-årsåldern rappar för fullt.  

I klippet är Einár i 11- 12-årsåldern. Bildkälla: Faksimil/Raad Alkhafaji

Han har sagt i de få intervjuer som han har gjort att en av hans största förebilder är den erkände rapparen Eminem – och det märks. I videon där en yngre Einár sitter med en röd luvtröja och rappar är minst sagt fullständigt enastående!

SE HELA DET OKÄNDA KLIPPET MED EINÁR I VIDEOSPELAREN OVAN – DET HÄR VILL DU INTE MISSA! 

Läs också: Gansterrapparen Einár – här är allt du vill veta om honom

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hur bra???
Tack för din röst!
Senaste nytt

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

1 timme sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.

Han är P2:s nya klassiska artist

2 timmar sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

2 timmar sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.