Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos utbrott mot cyklister: "Jag hatar er"

- 11/06/2019, 17:09

Bianca Ingrosso har fått nog av alla cyklister i Stockholms innerstad. Framförallt då de ofta utgör en direkt fara för hennes hundar. Nu sätter Bianca ner foten. – Alltså på riktigt nu – cyklister i Stockholm, vad är det för fel på er?!, säger hon.

Den som har försökt ta sig fram i Stockholm någon gång har inte kunnat undgå de många cyklisterna som belamrar staden. I rena rama Tour De France-dräkter och cyklar för tusentals kronor stormar de fram – och skrämmer vettet ur både bilister och gångtrafikanter. 

En av dom som har fått nog av aggressiva cyklister är influencerprofilen Bianca Ingrosso, 24.

I det senaste avsnittet av podcasten "Har du sagt A får du säga B" som Bianca driver med Alice Stenlöf, 22, så släpper Bianca loss sina innersta känslor.

– Cyklister! I hate your ballsacks (pung, reds. anm). Alltså på riktigt nu – cyklister i Stockholm, vad är det för fel på er?! Nej! Dom håller på att döda mina hundar tolv gånger om dagen, säger Bianca upprört i podcasten.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är inte förtjust i cyklister. Bildkälla: Marc Femenia/TT Bild

"Redan blivit påkörd"

Bianca har två hundar tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 51. De delar på rollarna som matte över sötnosarna Dino som är en chihuahua och den lilla Sammy som är av rasen pomchi.

Hon berättar att hon har full förståelse att det är hennes ansvar att ha hundarna nära sig, men poängterar att hundar är något lynniga och kan springa iväg.

Bianca Ingrossos hundar
Bianca Ingrossos hundar Dino och Sammy. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

– Ingen pling. Ingen förvarning. I liksom högsta fart. Och vad gör ni – vad gör ni – på trottoaren?! Nej! Åker ni på en allé eller genom en folkmassa utanför typ Grodan, då går ni. Då går ni med cykeln. För min hund har redan blivit påkörd av en cykel för att DU cyklade in där man går, säger Bianca upprört.

Alice berättar att något liknande aldrig skulle kunna inträffa i hennes hemstad Göteborg för "där är folk trevliga och härliga".

"Jag kommer slå någon"

– Jag måste verkligen börja uppmana cyklister till att börja plinga. Det är bättre att jag eller mina hundar blir rädda för ett pling för då vet jag att jag kan gå in mot kanten så att inte någon råkar bli påkörd här, säger Bianca.

Bianca Ingrosso med hunden Sammy
Bianca Ingrosso med hunden Sammy. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Lite senare i podden återkommer hon till ämnet.

– Era jävla cyklister. Jag svär, jag kommer slå någon nästa gång de försöker köra över mina hundar. Då kommer jag flyga på dom, berättar hon vidare.