Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är den nya trailern för succéfilmen Frost 2

- 11/06/2019, 20:18 -

Äntligen är den andra trailern till Frost 2 här! Ja, succéfilmen som hade premiär i Sverige 2014 får ju en uppföljare. Den första trailern släpptes i februari, men kan vi se den andra – och den verkar minst spännande. Se trailern här!

Världens blev verkligen inte sig lik efter Disney's succéfilm Frost som släpptes 2013. Vi förtrollades av en helt otrolig story. 

Det var bland annat de riktigt starka karaktärerna ElsaOlof, och Anna som blev de nya idolerna för barn världen över. Och om du var en av de som älskade filmen så var du ju som sagt inte den enda. 

I februari blev det officiellt att det blir en uppföljare för succéfilmen och den första trailern släpptes. Här kan du läsa mer om det, samt se den första trailern för Frost 2.

Den nya trailern 

Uppföljaren som redan skapat stor uppståndelse omkring sig beräknas nå Sveriges biodukar på annandag jul 2019.

Och nu äntligen så har den andra trailern till den efterlängtade uppföljaren släppts. Det verkar verkligen som att det bjuds ett riktigt äventyr även denna gång.

Nya hits i uppföljaren

Något som verkligen satt sina spår från den första filmen är ju givetvis alla låtar som fortfarande är helt otroliga! För vem kan inte nynna och sjunga med till exempelvis "Slå dig fri"? 

Enligt regissören Jennifer Lee verkar det som att det kommer nya hits i uppföljaren.

– Det är en sång utan dess like. Bobby Lopez och Kristen Anderson-Lopezlevererade den för tre veckor sedan. Vi har arbetat med dem i två år och den här låten levererades nyss, och jag älskar den verkligen, sade Lee i en intervju med Variety i november förra året.

Se den nya trailern till Frost 2 i videospelaren ovan!