Bradley Cooper och Lady Gaga
Det slår gnistor mellan Bradley Cooper och Lady Gaga. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Känslorna avslöjade: "Bradley har ett enormt band till Gaga"

Bradley Cooper och Irina Shayk har gjort slut – och nu håller hela (nåja) världen andan. Kommer han och Lady Gaga äntligen bli ett par?


Skådespelaren Bradley Cooper, 45, och supermodellen Irina Shayk, 34, började dejta varandra år 2015. Två år senare föddes parets dotter Lea De Seine. I fredags stod det klart att förhållandet mellan Bradley och Irina var över, och en stor anledning till uppbrottet är filmen "A star is born".

Tidigare har vi rapporterat om bakgrunden till uppbrottet. En sak som är klar är att det inte borde ligga någon större skuld på Irina. Bradley har nämligen haft tankarna på annat håll - på flera sätt.

Bradley orsaken till uppbrottet

Till att börja med inledde Bradley arbetet med filmen – som han både har regisserat och givetvis är med i – precis när Irina var i slutet av sin graviditet. Det gjorde att han var frånvarande både fysiskt och känslomässigt.

Inspelningarna påbörjades när dottern bara var några veckor gammal, och under hela jobbet med "A star is born" så var Bradley "emotionellt frånvarande", något som People har rapporterat om. 

Irina Shayk och Bradley Cooper med dottern Lea i november 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Lady Gaga och Bradley Cooper - ett par?

Kanske hade han tankarna på något annat – som sin motspelerska Lady Gaga, 33. Kemin mellan duon har ingen kunnat undgå, och deras många pressresor världen över har också spätt på ryktet om en romans. Då har pussar, mys och hålla varandra i handen som har stått på agendan. 

Lady Gaga och Bradley Cooper har minst sagt kemi. Bildkälla: Stella Pictures.

– Ryktena om att Bradley och Gaga hade en kärleksaffär hjälpte verkligen inte, framförallt inte då han ständigt var på resande fot när han gjorde reklam för filmen, berättar en källa för People.

Lady Gaga singel

I februari separerade Lady Gaga från sin fästman Christian Carino, så både Gaga och Bradley är nu alltså singlar. 

Christian Carino och Lady Gaga bröt sin förlovning i februari. Bildkälla: Stella Pictures

Och Bradley hyser minst sagt varma känslor för Gaga.

– Han har en enormt och överväldigande band med Gaga. Men det är för tidigt att säga om det blir en riktig kärlekshistoria i deras liv. Det är svårt att spekulera under den här känsliga tiden, säger källan vidare. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Bradley och Gaga blir ihop?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

1 timme sedan
Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

1 timme sedan
Ett kinesiskt drakskepp har kört in i Nordiska paviljongen. På Venedigbiennalen fördjupar svenska Lap-See Lam sin konst utifrån sorgen över kinakrogens förluster – den här gången genom en opera och ett enormt allkonstverk.