Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Känslorna avslöjade: "Bradley har ett enormt band till Gaga"

- 12/06/2019, 15:57 -

Bradley Cooper och Irina Shayk har gjort slut – och nu håller hela (nåja) världen andan. Kommer han och Lady Gaga äntligen bli ett par?

Skådespelaren Bradley Cooper, 44, och supermodellen Irina Shayk, 33, började dejta varandra år 2015. Två år senare föddes parets dotter Lea De Seine. I fredags stod det klart att förhållandet mellan Bradley och Irina var över, och en stor anledning till uppbrottet är filmen "A star is born". 

Bradley inledde arbetet med filmen – som han både har regisserat och givetvis är med i – precis när Irina var i slutet av sin graviditet. 

Inspelningarna påbörjades när dottern bara var några veckor gammal, och under hela jobbet med "A star is born" så var Bradley "emotionellt frånvarande", något som People har rapporterat om. 

Irina Shayk och Bradley Cooper
Irina Shayk och Bradley Cooper med dottern Lea i november 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Kanske hade han tankarna på något annat – som sin motspelerska Lady Gaga, 33. Kemin mellan duon har ingen kunnat undgå, och deras många pressresor världen över har också spätt på ryktet om en romans. Då har pussar, mys och hålla varandra i handen som har stått på agendan. 

Lady Gaga och Bradley Cooper
Lady Gaga och Bradley Cooper har minst sagt kemi. Bildkälla: Stella Pictures.

– Ryktena om att Bradley och Gaga hade en kärleksaffär hjälpte verkligen inte, framförallt inte då han ständigt var på resande fot när han gjorde reklam för filmen, berättar en källa för People.

I februari separerade Lady Gaga från sin fästman Christian Carino, så både Gaga och Bradley är nu alltså singlar. 

Christian Carino och Lady Gaga
Christian Carino och Lady Gaga bröt sin förlovning i februari. Bildkälla: Stella Pictures

Och Bradley hyser minst sagt varma känslor för Gaga. 

– Han har en enormt och överväldigande band med Gaga. Men det är för tidigt att säga om det blir en riktig kärlekshistoria i deras liv. Det är svårt att spekulera under den här känsliga tiden, säger källan vidare. 

Tror du att Bradley och Gaga blir ihop?