Bianca Ingrosso visar upp avklädda bilden som skulle få tillbaka Phillipe

- 17/06/2019, 12:18 -

Det var under "Alice och Bianca Showcast" som Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso bjöd fansen på massor av smaskiga detaljer. Bland annat berättade Bianca om bilden hon la upp för att Phillipe skulle ta tillbaka henne.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av Sveriges största poddar med flera hundratusen lyssnare varje vecka. Podden heter "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" och avsnitten är överfyllda av skvaller, skratt, tårar och annat. 

För ett par veckor sedan fyllde de Globen med 10 000 fans och höll en "Showcast" som skulle komma at bli en pangsuccé. Och kvällen bjöd på sång, dans och hemligheter.  Bland annat bekräftades det att Bianca tillbringat en het natt tillsammans med Paradise Hotel-profilen Eric Hagberg. Detta genom en egenskickad video från Eric själv. 

Den heta natten med Eric spenderades nämligen under tiden Bianca och Phillipe Cohens uppbrott de hade under början av året. 

La upp en bild för att vinna tillbaka honom

Under showcasten berättar Bianca att hon gjorde allting i sin makt för att vinna tillbaka Phillipe. Bland annat så publicerade hon en bild under sin familjesemester i Thailand. Men inte vilken bild som helst.

Alice Stenlöf
Alice så rörd ut när Bianca berättade hur hon mått. Bildkälla: Dplay

– Det kändes som att mina organ ruttnade inifrån. Här var jag på botten av mitt heart break, berättar hon.

– Jag tänkte, om jag lägger upp en bild där jag är vrålsnygg så kanske han tar tillbaka mig. Jag trodde verkligen att han skulle göra det, så jag slängde ut den och satte mig och väntade, berättar Bianca. 

Bianca Ingrosso
Bianca poserade i spegeln. Publicerade på Instagram och väntade sedan på att Phillipe skulle höra av sig. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men denna gång blev det ingen fiskelycka för Bianca. Istället så fick det ett par månader innan Philip valde att höra av sig – och då ville ha tillbaka henne. 

Slutet gott – allting gott.