Intervju, chips med dipp
Sanna Nielsen avslöjar midsommarplanerna: "Ingen dipp" - Foto: Hasse Holmberg / TT, Fredrik Sandberg/TT, Stella Pictures

Sanna Nielsen avslöjar midsommarplanerna: "Ingen dipp"

Äntligen är tiden inne för Allsång på Skansen igen! För fjärde året i rad håller sångerskan Sanna Nielsen i tv-programmet. Men hur firar hon midsommar? I en exklusiv intervju med Nyheter24 avslöjar hon att det inte bli något dippande i alla fall.


Att Allsång på Skansen äntligen snart är igång igen är det få som missat. För succéprogrammet fortsätter ju faktiskt år för år att vara just det: succé. 

Men programmets huvudroll, hur känner hon inför sitt fjärde år av sjungande med den största mixen av artister? Och hur firar svenska favoriten midsommar? Det och andra smaskiga detaljer avslöjar Sanna Nielsen, 34, i en exklusiv intervju med Nyheter24

Ivrig väntan

Sanna Nielsen går in med riktigt mycket energi inför nya säsongen av Allsång på Skansen. Premiären är 25 juni och Nielsen går bara och väntar ivrigt. 

– Det känns fantastiskt! Jag känner stor tacksamhet över förtroendet att få föra den här traditionen vidare än en gång. Gemenskapen i musiken är väldigt vacker, säger Sanna Nielsen till Nyheter24.

Och vad är bättre uppladdning för en rungande säsong än att fira midsommar?

Denna afton ska programledaren fira med några vänner utanför stan med skratt, sång och god mat.

På frågan om hon äter sill så är svaret superja. Men favorit på midsommarbordet är däremot lite mer otippat. Det är inget mindre än räktårta, något som hennes mamma tipsat om.

Till det viktiga

Vilka är egentligen Sanna Nielsens favoritchips? Och brukar hon dippa chipsen?

– Grillchips är alltid en favorit. Men jag brukar inte dippa chips, om det inte är tacos, medger Sanna Nielsen till Nyheter24.

Kanske är hon inte så kräsen för att hon faktiskt föredrar godis före chips.

Blommor under kudden och midsommarkrans är något som är tradition för programledaren. Varje midsommar brukar hon lägga blommor under sin kudde. Men det är inget måste för henne utan ren tradition.

Just midsommarkransen har Sanna Nielsen ett tips om för att göra det lite lättare för sig. För som alla vet som försökt binda en egen krans kan det vara väldigt komplicerat!

– Förra året köpte jag ett tjockare diadem och sedan snurrade jag olika blomster runt det. Så mycket enklare och det blir lika fint tycker jag.

Nyheter24 har tidigare skrivit om varför det alltid verkar vara dåligt väder på midsommar. Här kan du läsa mer om det.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du fira midsommar?
Tack för din röst!