Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso avslöjar detaljer om natten med DJ-stjärnan

- 20/06/2019, 10:31 -

Det var under Alice Stenlöfs och Bianca Ingrossos showcast som tjejerna valde att berätta både ett och annat. Bland annat valde de att dela med sig av ett gäng riktigt smaskiga hemligheter.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av Sveriges största poddar med flera hundratusen lyssnare varje vecka. Podden heter "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" och avsnitten är överfyllda av skvaller, skratt, tårar och annat. 

För ett par veckor sedan fyllde de Globen med 10 000 fans och höll en "Showcast" som skulle komma att bli en pangsuccé. Och kvällen bjöd på sång, dans och hemligheter. Bland annat bekräftades det att Bianca tillbringat en het natt tillsammans med Paradise Hotel-profilen Eric Hagberg. Detta genom en egenskickad video från Eric själv. 

Alice Stenlöf
Alice så rörd ut när Bianca berättade hur hon mått. Bildkälla: Dplay

Den heta natten med Eric spenderades nämligen under tiden Bianca och Phillipe Cohens uppbrott de hade under början av året. 

Men när tjejerna väl var inne på sex-spåret så passade Alice på att grilla Bianca lite mer.

– Bianca, du har fått en fråga av Melina upp på läktaren. Stämmer det att du varit älskarinna till en av världens största DJ:s?

Bianca Ingrosso
Bianca svarar motvilligt på frågan. Bildkälla: Dplay

– Haha nej älskarinna är fel ord. Gud.. jag var 18 år och osäker. Han är mycket äldre än mig. Han är så ful. Det hände ju några gånger om man säger så, berättar Bianca. 

– Grattis, du har nu klarat heta stolen, skrattar Alice. 

I klippet ser man sedan Bianca berätta vem det var – men det var Kanal 5 valt att censurera. 

Enligt källor är DJ-stjärnan omkring 50-år och väldigt känd världen över. 

Har du legat med en kändis?