Pernilla Wahlgrens chock efter broderns intima bild

Det var när Pernilla Wahlgren scrollade igenom sitt Instagramflöde som hon fick sig en rejäl chock. Hon fick nämligen syn på en bild som hon trodde föreställde sin bror Niclas Wahlgrens intima delar,


Familjen Wahlgren/Ingrosso hade minst sagt en midsommar utan dess like. På familjens sociala medier syntes god mat, mys i solen, lekar, immiga roséglas och härligt gröna miljöer. 

Hela familjen befann sig nämligen på den stockholmska skärgårdsön Lagnö där Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgren, 83, har hus. 

Några bekanta ansikten som syntes på Bianca Ingrossos Instagram var pojkvännen Phillipe Cohen, 26, Benjamin Ingrosso, 22, samt Niclas Wahlgren, 54, och Pernilla Wahlgren, 52.

Här firade Wahlgren/Ingrosso midsommar. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Och någon som ville visa upp sin mysiga midsommar, det var hennes bror Niclas Wahlgren. Någonting som... gick lite sådär. 

"Visar upp sitt paket?"

I podcasten Wahlgren & Wistam pratar Pernilla Wahlgren och vännen Sofia Wistam om allt som hänt dem under den senaste veckan, vilket gjorde att Pernilla denna gång ville lätta sitt hjärta angående midsommar.

– Nicke, min brorsa, var här och fikade, så lägger han upp en jättekonstig bild när han sitter och jag serverade honom ett glas vatten. Var inte den här bilden jättekonstig? säger hon och visar bilden för Sofia. 

Bedöm själva, vad tycker ni det ser ut som på bilden här nere? Är det en snopp eller är det bara ett glas med en svalkande drink i?

Här är den omtalade bilden som Pernilla pratar om i podden. Bildkälla: Niclas Wahlgren Instagram

– Vad ser det ut som? Vill han att det ska vara ett paket? frågar hon Sofia Wistam skrattandes. 

Pernilla tyckte nämligen att det såg ut som att Niclas penis syntes under hans byxa.

Men då det inte var någon annan som kommenterat bilden med samma "glasögon" som Pernilla så kom profilerna fram till att det bara var hennes egna, galna hjärnspöken. 

Man ser det man vill och det ligger i betraktarens ögon, som man brukar säga. Pernillas fantasier är kanske vildare än vad man kunnat tänka sig.

– Kanske bara är jag som tänker så, skrattade hon vidare. 

Mysteriet med Niclas Wahlgrens snopp var med andra ord aldrig ett mysterium utan ett helt vanligt missförstånd.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.