Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinnlig realityprofil häktad för grov narkotikasmuggling

- 26/06/2019, 15:54 -

En kvinnlig realityprofil från Västsverige är fortsatt häktad, misstänkt för grov narkotikasmuggling. Om hon döms kan hon få ett straff på minst två år i fängelse.

En kvinnlig realityprofil i 30-års åldern sitter just nu häktad, misstänkt för grov narkotikasmuggling. Enligt åklagarmyndighetens framställan så rör det sig om grov narkotikasmugglig vid tre tillfälle i maj och juni fram till den 6 juni.

Enligt häktningsframställan så finns det risk att kvinnan undanröjer bevis eller försvårar sakens utredning, och då hennes brott ger minst två år i fängelse så yrkar åklagarmyndigheten på att hon ska vara fortsatt häktad. 

Realityprofil häktad
Kvinnan är misstänkt för grov narkotikasmuggling. Det gäller den högre misstankegraden.

Idag meddelades beslutet: kvinnan kommer att vara fortsatt häktad med restriktioner, och att åtal ska väckas senast den 7 juli.

Enligt Aftonbladet greps kvinnan under en polisrazzia. Kvinnans advokat Erik Jansson hälsar i en kommentar till Aftonbladet att kvinnan förnekar brott.

Kvinnan var nyligen med i en av Sveriges mest populära realitysåpor, och på Instagram har hon tusentals följare.