Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos brutala känga mot Marcelo: "Sjukaste jag varit med om"

- 09/07/2019, 10:35 -

Bianca Ingrosso slänger en rejäl känga mot Marcelo Peña i sitt senaste poddavsnitt. "Han är manipulativ och osäker", säger hon bland annat.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av Sveriges största poddar med flera hundratusen lyssnare varje vecka. Podden heter "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" och avsnitten är överfyllda av skvaller, skratt, tårar och annat. 

Podden hyllas till skyarna av fansen då Alice och Bianca bjuder på så mycket smaskigheter. Och annorlunda blev det inte i denna veckas avsnitt. 

Bianca Ingrosso
Bianca ger ord och inga visor i sitt senaste poddavsnitt. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Då Bianca och Phillipe Cohen avföljt varandra på Instagram var det många av fansen som nyfiket frågade Bianca vad det är som hänt. Men den frågan valde tjejerna att inte ta upp. 

Istället fokuserade de på en rad andra frågor, bland annat om vilka i Influenservärlden de "helst skulle vilja avskeda". 

– Om ni fick avskeda en influenser, vem hade det varit?, frågar Alice. 

Och Bianca är inte sen på att svara. 

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influenser? Och vad gör du i TV? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt, nej nej nej. Han har sån skev kvinnosyn, han är så osäker och han är fucking manipulativ, säger Bianca. 

Marcelo Pena
Marcelo är en känd TV-profil. Bildkälla: Stella Pictures

– Nu ska man inte gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg. Och ta inte ditt utseende som att, jag är snygg så jag kan göra vad som helst. Han är den mest omogna och osexiga killen jag hört talas om. Jag förstår inte hur han kan få mycket tjejer? Det är det sjukaste jag varit med om, avslutar Bianca i podden.

Håller du med Bianca?