Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alice och Bianca om ASAP Rocky : "Släpp honom"

- 09/07/2019, 14:08 -

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso diskuterar misshandeln i Stockholm som ASAP Rocky var inblandad i. "Jag förstår honom".

Polisen fick larm om händelsen vid klockan 21.53 under söndagskvällen. En ung man hade blivit misshandlad på öppen gata i centrala Stockholm, och tidigt kom uppgifter till TMZ om att den världskända artisten A$AP Rocky och hans crew var inblandade. 

Högsta domstolen säger nej till att pröva häktningen.  Därmed sitter rapparen ASAP Rocky kvar inlåst i häktet. Senast den 19 juli ska åklagaren ta ställning till om artisten ska begäras omhäktad eller släppas på fri fot. 

Han har i nuläget missat cirka fem konserter och över hela världen har hashtagen #freeasaprocky spridits som en löpeld. 

ASAP Rocky
Misshandeln fångades på film. Bildkälla: TMZ

Två som valde att diskutera det hela var Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Det är i det senaste avsnittet av "Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B" som tjejerna pratar om vad det egentligen var som hände.  

– Rocky blev förföljd av två killar som vägrade gå därifrån. Tillslut slår en av killarna livvakten med sina hörlurar som då gick sönder. Detta eskalerade. ASAP säger under hela tiden att han inte vill hamna i trubbel eller slåss, vilket blir ironiskt när det är exakt det som händer efteråt. Han kastar en av killarna över trottoaren och då föll ju allt han hade sagt innan ganska så platt när han väljer att sparka en av killarna i ansiktet, säger Alice. 

Bianca påpekar att hon inte vill försvara Rocky men att hon ändå kan ha en viss förståelse för hans beétende. 

Bianca & Alice
Alice och Bianca har delade meningar om ASAP. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

– Men tror du inte att man tillslut tappar det? Han har inget privatliv whatso ever, vart han är så följer folk efter honom och alla ska "ha ut någonting av honom". I kombination med att man är påverkad av alkohol, droger och frustration. Så han kände väl 'men – låt – mig – vara". Och nu sitter han i häktet i Sverige, säger Bianca. 

Tjejerna enas dock om att de inte tycker att ASAP Rocky fortsättningsvis borde behöva vara kvar i Sverige. Detta berättar de skämtsamt om då de tycker att han borde få åka tillbaka till sin Kardashian-flirt. 

– Nu sitter han där och väntar på att Sverige ska ta ett beslut. Man ba men släpp honom så kan vi diskutera moral och etik så får han åka tillbaka till Kendall Jenner, säger Alice. 

Kendall Jenner och ASAP Rocky har tidigare haft en fling som skapade skriverier över hela världen. 

Håller du med Alice och Bianca?