Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo svarar på Bianca Ingrossos känga – jämför sig med Zlatan

- 09/07/2019, 17:04 -

Efter att Bianca Ingrosso valt att toksåga Marcelo Peña i sin podd så har han nu valt att ge henne ett svar på sin Instagram. "Ni får gärna låna mitt namn flera gånger om ni behöver en slagpåse", skriver han.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av Sveriges största poddar med flera hundratusen lyssnare varje vecka. Podden heter "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" och avsnitten är överfyllda av skvaller, skratt, tårar och annat. 

Podden hyllas till skyarna av fansen då Alice och Bianca bjuder på så mycket smaskigheter. Och annorlunda blev det inte i denna veckas avsnitt då Alice och Bianca fick frågan "vem i Sveriges Influenservärld de hade valt att avskeda". 

Bianca valde då att ge Marcelo Peña en rejäl känga. 

Bianca Ingrosso
"Han har en skev kvinnosyn". Bildkälla: Stella Pictures

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influenser? Och vad gör du i TV? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt, nej nej nej. Han har sån skev kvinnosyn, han är så osäker och han är fucking manipulativ, säger Bianca och fortsätter: 

– Nu ska man inte gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg. Och ta inte ditt utseende som att, jag är snygg så jag kan göra vad som helst. Han är den mest omogna och osexiga killen jag hört talas om. Jag förstår inte hur han kan få mycket tjejer? Det är det sjukaste jag varit med om, avslutar hon. 

"Kolla bara på Zlatan"

Det dröjde inte lång tid förrän Marcelo valde att svara på sin Instagram. 

”Haha häxjakten fortsätter! Kul när folk gaddar ihop sig och snackar skit om någon de inte känner så speciellt bra, all PR är bra PR men att snacka skit om folk som man umgåtts med och smörat för när man varit på festivaler och så vidare är rätt osnyggt", skriver han och fortsätter: 

Marcelo Pena
Marcelo har valt att svara på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures

"Skulle kunna droppa en hel del här och nu men det gör inte mig till en större människa. Men absolut ni får gärna låna mitt namn flera gånger om ni behöver en slagpåse för det biter inte på mig"

Marcelo skriver vidare att han aldrig har varit mer trygg i sig själv än vad han är nu och avslutar sina ord med att dra en parallell mellan honom och Zlatan. 

”Men det är så det är, när man lyckas så ska skit snackas, kolla bara Zlatan”, avslutar han. 

Håller du med Marcelo?