Lina Dawood och Bianca Ingrossos ordkrig
Lina Dawood och Bianca Ingrosso fortsätter fejden. - Foto: Skärmdump Lina Dawood/Youtube, Stella pictures

Lina Dawoods ordkrig med Bianca Ingrosso: "Omogen"

Fejden mellan Lina Dawood och Bianca Ingrosso fortsätter. Efter att Biancas bild på Instagram anklagades för att ha varit photoshoppad så har ordkriget fortsatt på profilernas sociala medier.


Det var efter att Bianca Ingrosso hade lagt upp en bild på Instagram som kommentarsfältet fylldes av photoshop-anklagelser. Även Youtubern Lina Dawood gick ut på sin kanal där hon bevisade att den faktiskt var redigerad.

– Jag vill uppmärksamma hur någon som är så pass stor som Bianca är photoshoppar sin kroppsform samtidigt som hon talar om ätstörningar och hennes roll som förebild för de som har ätstörningar, förklarade Lina Dawood för Nyheter24 i en intervju.

Ordkriget

Detta startade ett krig, ordmässigt alltså, som har pågått i flera månader. Nu är det dags igen. För i podden "Alice & Bianca – får du säga A får du säga B" så går Bianca till hårt angrepp mot bland annat Lina.

– Allt hon har sagt om mig, allt hon har sagt om Benjamin, är lögn. 100 procent påhitt och 100 procent falskt, säger Bianca i podden.

Bianca Ingrosso gick till motattack på photoshop-anklagelserna. Bildkälla: Stella pictures

Svarar upp mot kritiken

På Linas Youtube-kanal svarar hon upp mot kritiken. 

– Jag tror helt ärligt att hon är väldigt omogen, kan inte ta kritik och kan inte föra en konversation, säger Lina i klippet.

– Att hon säger att allt jag har sagt är en lögn och falskt, det tycker jag är helt fel. För i slutet i hela den här photoshop-biten, så har det kommit fram att bilden var photoshoppad. Klappat och klart, så vad är det som är falskt?

Aggressiv ton

Både två har flitigt visat upp skärmdumpar från deras hetlevrade konversation. Men enligt Lina så är det Bianca som har varit den mest hetsiga av dem.

– Hon är den som varit aggressiv i tonen, hon är den som har skrivit elaka saker till mig, säger Lina.

Lina Dawood svarar upp på Bianca Ingrossos attack. Bildkälla: Skärmdump Lina Dawood/Youtube
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
På vems sida står du i fejden?
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.