Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lina Dawoods ordkrig med Bianca Ingrosso: "Omogen"

- 11/07/2019, 14:41

Fejden mellan Lina Dawood och Bianca Ingrosso fortsätter. Efter att Biancas bild på Instagram anklagades för att ha varit photoshoppad så har ordkriget fortsatt på profilernas sociala medier.

Det var efter att Bianca Ingrosso hade lagt upp en bild på Instagram som kommentarsfältet fylldes av photoshop-anklagelser. Även Youtubern Lina Dawood gick ut på sin kanal där hon bevisade att den faktiskt var redigerad.

– Jag vill uppmärksamma hur någon som är så pass stor som Bianca är photoshoppar sin kroppsform samtidigt som hon talar om ätstörningar och hennes roll som förebild för de som har ätstörningar, förklarade Lina Dawood för Nyheter24 i en intervju.

Ordkriget

Detta startade ett krig, ordmässigt alltså, som har pågått i flera månader. Nu är det dags igen. För i podden "Alice & Bianca – får du säga A får du säga B" så går Bianca till hårt angrepp mot bland annat Lina.

– Allt hon har sagt om mig, allt hon har sagt om Benjamin, är lögn. 100 procent påhitt och 100 procent falskt, säger Bianca i podden.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso gick till motattack på photoshop-anklagelserna. Bildkälla: Stella pictures

Svarar upp mot kritiken

På Linas Youtube-kanal svarar hon upp mot kritiken. 

– Jag tror helt ärligt att hon är väldigt omogen, kan inte ta kritik och kan inte föra en konversation, säger Lina i klippet.

– Att hon säger att allt jag har sagt är en lögn och falskt, det tycker jag är helt fel. För i slutet i hela den här photoshop-biten, så har det kommit fram att bilden var photoshoppad. Klappat och klart, så vad är det som är falskt?

Aggressiv ton

Både två har flitigt visat upp skärmdumpar från deras hetlevrade konversation. Men enligt Lina så är det Bianca som har varit den mest hetsiga av dem.

– Hon är den som varit aggressiv i tonen, hon är den som har skrivit elaka saker till mig, säger Lina.

Lina Dawood
Lina Dawood svarar upp på Bianca Ingrossos attack. Bildkälla: Skärmdump Lina Dawood/Youtube