Isabella Löwengrip nu och då – så har hon förvandlats på 10 år

Idag är Isabella Löwengrip en framgångsrik entreprenör med siktet inställt på USA. Men minns du hur Isabella såg ut i början av sin karriär? Nyheter24 tar med dig på bloggarens fantastiska stilresa!


Nyligen skrev Nyheter24 om hur de svenska bloggarna har förändrats på 10 år. När Alexandra Nilsson, Isabella Löwengrip och Kenza Zouiten började blogga i mitten av 2000-talet såg de givetvis helt annorlunda ut. 

Sedan dess har det hunnit hända mycket för de framgångsrika kvinnorna. Kenza blev nyligen mamma till sonen Nikola, Alexandra har lagt sitt alias "Kissie" bakom sig och satsar nu på både Youtube och sin blogg. 

Alexandra "Kissie" Nilsson och Paulina "Paow" Danielsson på biopremiär sommaren 2009. Bildkälla: Stella Pictures.

Isabella Löwengrip, 28, ska som bekant lämna Sverige till förmån för en karriär utomlands. 

Idag tar vi oss en närmare titt på just Isabella Löwengrips färgstarka resa. När hon slog igenom som den provokativa "Blondinbella" gjorde hon sig bland annat känd för att bära päls, rösta blått, och vägra att kalla sig för feminist eftersom det bara är "kränkta vita medelklass-kvinnor sittande med rödvin" som ägnar sig åt sådant, något som Aftonbladet då rapporterade om.

Men allt detta har Isabella nu lagt bakom sig och nu är det fullt fokus på att vara en framgångsrik entreprenör – något som också avslöjas i hennes stil!

År 2008 firade Isabella Löwengrip sin 18-års dag på Café Opera i Stockholm. Då var det glansigt och högt hår som var på modet. Bildkälla: Stella Pictures.
Isabella Löwengrip var riktigt stilig som brunett! Här ser vi henne på Jay-Z:s releasefest på nattklubben Rose år 2009. Bildkälla: Stella Pictures
Isabella Löwengrip var med i "Let's Dance" år 2009. Här ser vi henne på programmets efterfest. Bildkälla: Stella Pictures
Isabella Löwengrip körde på plattat hår och rockig stil år 2010. Bildkälla: Stella Pictures
År 2011 var det en riktig boom av brun-utan-sol. Bildkälla: Stella Pictures
Isabella Löwengrip på Guldbagge-galan år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.

I klippet ovan kan du se hur Isabella Löwengrip ser ut idag!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!