Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på maskerad
Prinsessan Sofia var utklädd till Beyoncé. - Foto: Stella Pictures, Matt Sayles/Invision/AP, File/TT Bild

Prinsessan Sofias succé på kändisfesten – kom som Beyoncé

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip gjorde succé på den hemliga kändisfesten – de imponerade på alla gästerna med sina kreativa maskeradkläder.


Den 13 maj fyllde prins Carl Philip 40 år, och drygt två veckor senare ställde han till med en rejäl fest på Slottet. Det var roligt nog maskerad, och temat var att gästerna skulle klä ut sig till vad de drömde om att bli som barn.

Aftonbladet avslöjade då vad gästerna var utklädda till – den tidigare dokusåpaprofilen Meral Tasbas var utklädd till ballerina, skådespelaren Cecilia Forss kom som den franska drottningen Marie Antoinette och skådespelaren Rafael Edholm drömde om att vara Börje Salming som barn. Artisten Danny Saucedo – som även uppträdde på festen – var utklädd till en Jedi från Star Wars.

Tidigare har det rapporterats om fotoförbudet som rådde på festen, och en källa avslöjade då för Stoppa Pressarna att det var prinsessan Sofia som hade pushat fram fotoförbudet. Detta då hon tycker att det är jobbigt att aldrig kunna vara riktigt privat.

– Som jag förstått det var det framför allt hon som vädjade, berättade källan då.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia festade till det. Bildkälla: Stella Pictures.

Och kanske gjorde fotoförbudet att prinsparet kunde släppa loss rejält – för nu avslöjar nämligen den nya kungatidningen Allt om kungligt vad prinsessan Sofia och prins Carl Philip var utklädda till! 

Carl Philip drömde nämligen som barn om att bli både pilot och surfare.

– Carl Philips maskeradutstyrsel var tvådelad. Övre halvan var han snyggt utklädd till pilot medan undre halvan bestod av badbyxor och flip-flops, avslöjar källan för Allt om kungligt.

Och Sofia då?

Jo, hon inspirerades av sångerskan Beyoncé, 37, och hennes outfit som hon bar när hon uppträdde på Grammy-galan år 2017. Queen B bar då en prålig guldkreation designad av Peter Dundas – komplett med en ståtlig krona. 

Beyoncé på Grammygalan år 2017. Bildkälla: Matt Sayles/Invision/AP, File/TT Bild

Denna outfit lyckades prinsessan Sofia återskapa till perfektion. Enligt Allt om kungligt så var prinsessan "vacker som en dag". 

/
/
Senaste nytt

Magnumfotografen Elliott Erwitt död

Romantasy - succégenre som når miljoner

2 timmar sedan
"Alvsex" kallas genren ofta lite nedsättande. Men romantasy-litteraturen, som kombinerar romance och fantasy, har blivit enorm på Tiktok. Det nya dragplåstret Rebecca Yarros lockar nu miljontals läsare.

De ska tävla i Melodifestivalen

2 timmar sedan
I dag avslöjas nästa års artister i Melodifestivalen. Musiktävlingen verkar bjuda på många vana återvändare – men också flera oväntade namn.

Paow ångrar att hon tog Ozempic – det här hände

igår 21:57
För en tid sedan postade Paulina “Paow” Danielsson en video på när hon tog Ozempic. Nu går influencern ut och berättar om vad som hände efter, och varför hon ångrar det.

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

igår 15:27
Robinson-profilen Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Efter sin medverkan i tv har hon valt att dela med sig en hel del kring det som händer i hennes liv.

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

igår 15:15
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...