Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prinsessan Sofias succé kändisfesten – kom som Beyoncé

- 16/07/2019, 10:08 -

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip gjorde succé på den hemliga kändisfesten – de imponerade på alla gästerna med sina kreativa maskeradkläder.

Den 13 maj fyllde prins Carl Philip 40 år, och drygt två veckor senare ställde han till med en rejäl fest på Slottet. Det var roligt nog maskerad, och temat var att gästerna skulle klä ut sig till vad de drömde om att bli som barn.

Aftonbladet avslöjade då vad gästerna var utklädda till – den tidigare dokusåpaprofilen Meral Tasbas var utklädd till ballerina, skådespelaren Cecilia Forss kom som den franska drottningen Marie Antoinette och skådespelaren Rafael Edholm drömde om att vara Börje Salming som barn. Artisten Danny Saucedo – som även uppträdde på festen – var utklädd till en Jedi från Star Wars.

Tidigare har det rapporterats om fotoförbudet som rådde på festen, och en källa avslöjade då för Stoppa Pressarna att det var prinsessan Sofia som hade pushat fram fotoförbudet. Detta då hon tycker att det är jobbigt att aldrig kunna vara riktigt privat.

– Som jag förstått det var det framför allt hon som vädjade, berättade källan då.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia festade till det. Bildkälla: Stella Pictures.

Och kanske gjorde fotoförbudet att prinsparet kunde släppa loss rejält – för nu avslöjar nämligen den nya kungatidningen Allt om kungligt vad prinsessan Sofia och prins Carl Philip var utklädda till! 

Carl Philip drömde nämligen som barn om att bli både pilot och surfare.

– Carl Philips maskeradutstyrsel var tvådelad. Övre halvan var han snyggt utklädd till pilot medan undre halvan bestod av badbyxor och flip-flops, avslöjar källan för Allt om kungligt.

Och Sofia då?

Jo, hon inspirerades av sångerskan Beyoncé, 37, och hennes outfit som hon bar när hon uppträdde på Grammy-galan år 2017. Queen B bar då en prålig guldkreation designad av Peter Dundas – komplett med en ståtlig krona. 

Beyoncé
Beyoncé på Grammygalan år 2017. Bildkälla: Matt Sayles/Invision/AP, File/TT Bild

Denna outfit lyckades prinsessan Sofia återskapa till perfektion. Enligt Allt om kungligt så var prinsessan "vacker som en dag".