Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på maskerad
Prinsessan Sofia var utklädd till Beyoncé. - Foto: Stella Pictures, Matt Sayles/Invision/AP, File/TT Bild

Prinsessan Sofias succé på kändisfesten – kom som Beyoncé

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip gjorde succé på den hemliga kändisfesten – de imponerade på alla gästerna med sina kreativa maskeradkläder.


Den 13 maj fyllde prins Carl Philip 40 år, och drygt två veckor senare ställde han till med en rejäl fest på Slottet. Det var roligt nog maskerad, och temat var att gästerna skulle klä ut sig till vad de drömde om att bli som barn.

Aftonbladet avslöjade då vad gästerna var utklädda till – den tidigare dokusåpaprofilen Meral Tasbas var utklädd till ballerina, skådespelaren Cecilia Forss kom som den franska drottningen Marie Antoinette och skådespelaren Rafael Edholm drömde om att vara Börje Salming som barn. Artisten Danny Saucedo – som även uppträdde på festen – var utklädd till en Jedi från Star Wars.

Tidigare har det rapporterats om fotoförbudet som rådde på festen, och en källa avslöjade då för Stoppa Pressarna att det var prinsessan Sofia som hade pushat fram fotoförbudet. Detta då hon tycker att det är jobbigt att aldrig kunna vara riktigt privat.

– Som jag förstått det var det framför allt hon som vädjade, berättade källan då.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia festade till det. Bildkälla: Stella Pictures.

Och kanske gjorde fotoförbudet att prinsparet kunde släppa loss rejält – för nu avslöjar nämligen den nya kungatidningen Allt om kungligt vad prinsessan Sofia och prins Carl Philip var utklädda till! 

Carl Philip drömde nämligen som barn om att bli både pilot och surfare.

– Carl Philips maskeradutstyrsel var tvådelad. Övre halvan var han snyggt utklädd till pilot medan undre halvan bestod av badbyxor och flip-flops, avslöjar källan för Allt om kungligt.

Och Sofia då?

Jo, hon inspirerades av sångerskan Beyoncé, 37, och hennes outfit som hon bar när hon uppträdde på Grammy-galan år 2017. Queen B bar då en prålig guldkreation designad av Peter Dundas – komplett med en ståtlig krona. 

Beyoncé på Grammygalan år 2017. Bildkälla: Matt Sayles/Invision/AP, File/TT Bild

Denna outfit lyckades prinsessan Sofia återskapa till perfektion. Enligt Allt om kungligt så var prinsessan "vacker som en dag". 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.