Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om sexfilmerna

- 16/07/2019, 12:11

Tv-profilen och influencerdrottningen Bianca Ingrosso är inte känd för att vara särskilt pryd. I det senaste avsnittet av podcasten "Har du sagt A får du säga B" så berättar Bianca nu sanningen om sina nakenbilder och sexfilmer.

Det är i det senaste avsnittet av ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” som järnduon Alice Stenlöf, 23, och Bianca Ingrosso, 24, har bjudit in vännerna och influencerprofilerna Hanna "Hannalicious" Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin.

Den färgstarka kvartetten river av en riktig håll-käften ”Jag har aldrig” där inget ämne är tabu, och till sin hjälp hade de en flaska Absint som de smuttade på om de hade gjort det som kom på tal.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso driver podcasten "Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B" tillsammans. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

En fråga som kommer upp under den barnförbjudna leken är om någon av tjejerna har filmat ett samlag de har haft med någon. Bianca tog snabbt en slurk av den råstarka drickan innan hon la korten på bordet och berättade om vad hon och av och på-pojkvännen Phillipe Cohen roat sig med.

– Jag har inga problem att berätta. Jag och Phillipe har filmat en del gånger. Inte så att vi har ställt kameran och så har vi haft sex, utan liksom att han har filmat eller att vi har spelat in ljudet, eller att jag har ställt kameran, säger Bianca.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Det var allting – jag har inget konsekvenstänk"

På frågan om Bianca och Phillipe kommer att släppa en sextape så blir svaret nej från Bianca.

– Ni får tänka på att vi hade distansförhållande i tre år. Så mycket som jag filmade mig själv och skickade till honom. Jag har filmat både mig själv och oss, berättar Bianca i podden.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso berättar om nakenbilderna. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca får även frågan om hon har visat sitt ansikte på filmerna eller om hon har censurerat det för att vara på den säkra sidan.

– Det var allting. Jag har inget konsekvenstänk, säger Bianca och skrattar.

Den senaste tiden har Biancas fans spekulerat kring huruvida förhållandet med Phillipe nu är över. Detta då de bägge har avföljt varandra på Instagram. Mer om det kan du läsa här.