Bianca Ingrosso om nakenbilderna
Bianca Ingrosso berättar nu sanningen om nakenbilderna. - Foto: https://www.instagram.com/biancaingrosso. Bilden är ett montage.

Sexfilmerna och nakenbilderna – Bianca Ingrosso avslöjar sanningen

Tv-profilen och influencerdrottningen Bianca Ingrosso är inte känd för att vara särskilt pryd. I podcasten "Har du sagt A får du säga B" berättar hon sanningen om sina nakenbilder och sexfilmer med Phillipe Cohen.


Det är i det senaste avsnittet av ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” som järnduon Alice Stenlöf, 24, och Bianca Ingrosso, 25, bjöd in vännerna och influencerprofilerna Hanna "Hannalicious" Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin.

Den färgstarka kvartetten river av en riktig håll-käften ”Jag-har-aldrig”, där inget ämne är tabu, och till sin hjälp hade de en flaska Absint som de smuttade på, om de hade gjort något av det som kom på tal.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso drev tidigare podcasten "Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B" tillsammans. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Sexfilmer och nakenbilder

En fråga som kommer upp under den barnförbjudna leken är om någon av tjejerna har filmat ett samlag som de har haft med någon. Bianca tog snabbt en slurk av den råstarka drickan, innan hon la korten på bordet och berättade om vad hon och av-och-på-pojkvännen Phillipe Cohen har roat sig med.

– Jag har inga problem att berätta. Jag och Phillipe har filmat en del gånger. Inte så att vi har ställt kameran och så har vi haft sex, utan liksom att han har filmat eller att vi har spelat in ljudet, eller att jag har ställt kameran, säger Bianca.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Det var allting – jag har inget konsekvenstänk"

På frågan om Bianca och Phillipe kommer att släppa ett sextape så blir svaret nej från Bianca.

– Ni får tänka på att vi hade distansförhållande i tre år. Så mycket som jag filmade mig själv och skickade till honom. Jag har filmat både mig själv och oss, berättar Bianca i podden.

Bianca Ingrosso berättar om nakenbilderna. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca får även frågan om hon har visat sitt ansikte på sexfilmerna och nakenbilderna, eller om hon har censurerat det för att vara på den säkra sidan.

– Det var allting. Jag har inget konsekvenstänk, säger Bianca och skrattar.

Den senaste tiden har Biancas fans spekulerat kring huruvida förhållandet med Phillipe nu är över. Detta då de bägge har avföljt varandra på Instagram. Mer om det kan du läsa här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.