Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sexfilmerna och nakenbilderna – Bianca Ingrosso avslöjar sanningen

- 16/07/2019, 12:11 -

Tv-profilen och influencerdrottningen Bianca Ingrosso är inte känd för att vara särskilt pryd. I podcasten "Har du sagt A får du säga B" berättar hon sanningen om sina nakenbilder och sexfilmer med Phillipe Cohen.

Det är i det senaste avsnittet av ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” som järnduon Alice Stenlöf, 24, och Bianca Ingrosso, 25, bjöd in vännerna och influencerprofilerna Hanna "Hannalicious" Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin.

Den färgstarka kvartetten river av en riktig håll-käften ”Jag-har-aldrig”, där inget ämne är tabu, och till sin hjälp hade de en flaska Absint som de smuttade på, om de hade gjort något av det som kom på tal.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso drev tidigare podcasten "Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B" tillsammans. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Sexfilmer och nakenbilder

En fråga som kommer upp under den barnförbjudna leken är om någon av tjejerna har filmat ett samlag som de har haft med någon. Bianca tog snabbt en slurk av den råstarka drickan, innan hon la korten på bordet och berättade om vad hon och av-och-på-pojkvännen Phillipe Cohen har roat sig med.

– Jag har inga problem att berätta. Jag och Phillipe har filmat en del gånger. Inte så att vi har ställt kameran och så har vi haft sex, utan liksom att han har filmat eller att vi har spelat in ljudet, eller att jag har ställt kameran, säger Bianca.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Det var allting – jag har inget konsekvenstänk"

På frågan om Bianca och Phillipe kommer att släppa ett sextape så blir svaret nej från Bianca.

– Ni får tänka på att vi hade distansförhållande i tre år. Så mycket som jag filmade mig själv och skickade till honom. Jag har filmat både mig själv och oss, berättar Bianca i podden.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso berättar om nakenbilderna. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca får även frågan om hon har visat sitt ansikte på sexfilmerna och nakenbilderna, eller om hon har censurerat det för att vara på den säkra sidan.

– Det var allting. Jag har inget konsekvenstänk, säger Bianca och skrattar.

Den senaste tiden har Biancas fans spekulerat kring huruvida förhållandet med Phillipe nu är över. Detta då de bägge har avföljt varandra på Instagram. Mer om det kan du läsa här.