Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så lever Phillipe Cohen – utan Bianca Ingrosso

- 22/07/2019, 15:07 -

Är det slut mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen igen? Ja, det verkar ju onekligen så. Men vad pysslar Phillipe med nu utan Bianca?

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 24, är hemma i Sverige igen efter en välbehövlig semester i Spanien. 

På Instagram har Bianca visat hur hon har tillbringat tiden sen hon kom hem – det har blivit avkoppling framför såpan “Real housewives of New York” och mys med hundarna. 

Många har varit nyfikna på vad status är mellan Bianca och av-på pojkvännen Phillipe Cohen, 25. I april bekräftade Bianca att de var ett par igen efter sitt senaste uppbrott. De firade midsommar ihop och allt verkade frid och fröjd...

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen firade midsommar tillsammans. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso
Avföljde varandra på Instagram


Men i början av juli kunde Nyheter24 avslöja att Bianca och Phillipe har slutat följa varandra på Instagram. Biancas mamma Pernilla Wahlgren följer inte heller Phillipe längre, och även Benjamin Ingrosso lyser med sin frånvaro.

Phillipe har inte synts till på Biancas sociala medier på ett bra tag, och dessutom hade hon mobilförbud under sin ensamresa, något som Nyheter24 skrev om här.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blev ihop igen i våras – men nu ryktas förhållandet vara över. Bildkälla: Stella Pictures.

Det spekuleras nu om paret har gjort slut, och på Phillipes Instagram rasar det in kommentarer från Biancas fans som undrar vad som har hänt. 

Några kommentarer lyder: "Sluta lek med Bianca", "Vad har hänt mellan dig och Bianca?", "Har du gjort slut me Bianca för ni följer inte varann?" och "Du får sluta leka med henne och hennes känslor!!!".

Lever livet i Göteborg

Så vad roar sig Phillipe nu med? Jo, han är faktiskt i Göteborg. Phillipe är både född och uppväxt i staden, så det är inte konstigt att han åker dit då och då.

På Instagram visar han sina nästan 60 000 följare storys från goda luncher och middagar. Ett av ställena som han besökte under söndagen var fiket Bönor & Bagels, där han även varit med Bianca flera gånger tidigare. 

Se mer i klippet ovan.