Svensk skådespelare gripen för sex med minderårig
Svensk skådespelare gripen för sex med minderårig i USA.

Svensk skådespelare gripen i USA – hade sex med minderårig

En svensk skådespelare i 40-års åldern är gripen i USA. Han har själv erkänt att han har haft sex med en minderårig flicka och att det är olagligt men eftersom de "älskar varandra" så bestämde han sig för "att chansa".


Det var i helgen som en svensk manlig skådespelare i 40-års åldern greps i USA, misstänkt för att ha haft sex med en flicka som är minderårig. Dagen innan skådespelaren förhördes så hade han sex med flickan fyra gånger, något som skådespelaren själv har erkänt.

Det här är inte första gången som skådespelaren träffar flickan. Han har rest till USA flera gånger för att ha sex med flickan, och i förhör så berättar han att dom är kära i varandra, enligt amerikanska medier.

Skådespelaren har varit med i både filmer och spelat på stora teaterscener.

"Älskar dig mer än något annat"

Skådespelaren visste att det var brottsligt at ha sex med en flicka under 18 år i den aktuella delstaten, men han bestämde sig för att "chansa".

För polisen berättade skådespelaren att han träffade flickan på nätet, och att han har pratat med henne via Instagram, sms och FaceTime innan han flög från Sverige till USA i mars.

På sin Instagram har mannen flera bilder på sig själv tillsammans med flickan, och de har även kommenterat många hjärtan till varandra. 

Skådespelaren och flickan skrev öppna kärleksförklaringar till varandra på Instagram.

Under en bild skriver hon bland annat att "Jag älskar dig så mycket och saknar dig" varpå han svarar "Jag älskar dig mer än något annat. Jag är din i all evighet". 

Under en annan bild skriver hon "Vi ser så coola ut jag älskar oss vi är underbara och kan erövra vad som helst". Skådespelaren svarar då med ett flertal hjärtan och texten "Jag älskar dig och jag älskar oss".

I ett inlägg från i våras har han skrivit att han älskar henne mer än något annat, och till flera av texterna om flickan har han använt hashtaggen "Fånga dagen".

Kan få 15 år i fängelse

Flickans vårdnadshavare är en moster, och denna hade ingen aning om skådespelarens relation med dottern, uppger amerikanska medier.

Om skådespelaren, vars borgen är satt till 1,8 miljoner kronor, döms så riskerar han 15 år i fängelse.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.