Kläfford svarar på kritiken.
Kläfford svarar Alex och Sigge. - Foto: Stella Pictures, TT

Chris Kläfford svarar Alex och Sigge: "Försöker göra det rätta"

Det var för någon vecka sedan som Alex Schulman och Sigge Eklund kritiserade Chris Kläffords medverkan i "America's got talent". Nu har Kläfford gett svar på tal.


Nyheter24 har tidigare skrivit om att podcast-duon Alex Schulman, 43, och Sigge Eklund, 45, kritiserade Chris Kläfford, 30, för att bluffa sig fram i America's got talent. 

Alex och Sigge menade att Kläfford framställer sig som en person som hankar sig fram genom att spela på små barer och klubbar. 

I själva verket vann han Idol 2017 och är en mycket etablerad artist i Sverige. 

I Nyhetsmorgon får Kläfford svara på kritiken när programledaren Anna Brolin, 39, förde det på tal. 

Alex och Sigge har kritiserat Kläfford för att "bluffa" i programmet. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Kylig respons

– Det är två personer som, i en podd då, har kritiserat dig för att det inte framkommer vad du faktiskt har gjort för ”Idol”-resa utan snarare den resan du gjorde före ”Idol”. Hur ser du på den kritiken, att det inte riktigt framkommer i det amerikanska programmet?, säger hon.

Kläfford svarar:

– För det första: jag läser inte så mycket skvaller över huvud taget. Det är på något sätt en dans som man inte kan bjuda upp mig till.

Han fortsätter med att hävda att det var produktionen som uppmanade honom att inte prata om framgångarna på hemmaplan.

I nyhetsmorgon fick Kläfford svara på kritiken. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

– Jag försöker bara göra det rätta jämt och de ville inte höra om vart jag var exakt vid det tillfället – de ville mer höra var jag kom ifrån, säger han.

"Folk kommer alltid att hitta fel"

Och fortsätter: 

– Det är lustigt ändå, även om man gör rätt ifrån sig jämt så kommer folk ändå hitta någonting fel i det man gör.

Kläfford trycker avslutningsvis på att han lagt ner många timmar och mycket slit på att komma dit han är idag. Och att ingen kan ta det ifrån honom. 

Läs mer: Gåshud när Chris Kläfford, 30, går vidare i amerikanska Talang  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vem håller du med?
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.