Tisdag 16 Aug
Stockholm

Lady Gaga hånglar öppet med nya pojkvännen Dan Horton

Lady Gaga och pojkvännen Dan Horton
Lady Gaga och Dan Horton hånglar öppet på stan. Foto: Stella Pictures, Instagram

Lady Gaga tycks ha fallit pladask för sin ljudtekniker – den frånskilda Dan Horton. I söndags visade de sin kärlek öppet med både kyssar och kramar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tidigare i år gick Lady Gaga, 33, och fästmannen Christian Carino, 50, skilda vägar. Många blev förvånade när de bröt sin förlovning – och genast satte rykten igång om att Gaga skulle ha ihop det med skådespelaren Bradley Cooper, 44. 

Som bekant så hade Gaga och Bradley en otrolig kemi i filmen "A star is born" – så frågan som ställdes var om de hade gjort verklighet av sin romans...

Men nu visar nya paparazzibilder vem som verkligen är Gagas nya kex. Det är nämligen hennes ljudtekniker Dan Horton, 37. I söndags åt paret brunch på restaurangen Granville i Kalifornien. På bilderna, som tidningen People exklusivt har lagt vantarna på, så ser vi hur Gaga och Dan kysser varandra...

Dan Horton är Lady Gagas nya flamma. Bildkälla: Instagram/dhortonaudio

"Hon verkade väldigt lycklig"

Flera ögonvittnen berättar för People att Gaga och Horton hånglade flera gånger under sin brunch. 

– Hon verkade självsäker och på en bra plats. De kysstes när de pratade väldigt nära. Ironiskt nog så hade hon ett bord på trottoaren så det var uppenbarligen helt okej att folk såg henne. Hon verkade väldigt lycklig när hon pratade med honom, säger en källa till People.

Lady Gaga tycks ha fallit för Dan Horton. Bildkälla: Stella Pictures.

Horton har jobbat för Lady Gaga sedan november 2018. Tidigare har han bland annat jobbat med Bruno Mars och Justin Timberlake. 

Horton, som ursprungligen kommer från Nashville, var tidigare gift med skådespelerskan Autumn Guzzardi. Hon verkar inte superglad över sin ex-makes romans med Gaga – på Instagram la hon under gårdagen ut en bild på sig själv och skrev "Poker Face" som caption.  

Autumn Guzzardi, Dan Horton och Dolly Parton år 2016. Bildkälla: Instagram/autumnguzzardi
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.