John Legend och Donald Trump
John Legend är inget stort fan av Donald Trump - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

John Legend om Donald Trump: "Han är en rasistisk k*k"

Artisten John Legend sågar den amerikanska presidenten Donald Trump vid fotknölarna. I ett nytt uttalande kallar han bland annat Trump för en "skithög" och "rasistisk pitt".


Det var när den amerikanska kändissajten Tmz gjorde en snabb intervju med superstjärnan John Legend som artisten berättade vad han tycker om den amerikanska presidenten Donald Trump

Och det var ord och inga visor som kom från John Legend. 

– Vår president är en glödande rasist. Han är en hög av skit. Han snackar skit, skit hela tiden. Det är vad han gör. Vi måste få bort honom från presidentposten. Donald Trump är en elak jävla munblåsa på hela Amerika. Han är en rasistisk pitt, säger John Legend om Donald Trump, uppger Huffington Post.

Varken John Legend eller hans hustru Chrissy Teigen gillar Donald Trump. Bildkälla: Stella Pictures.

John Legends hårda ord kommer i kölvattnet av den massiva kritik som riktats mot Trump de senaste dagarna. Detta då Trump beskrev ett kongressdistrikt i staden Baltimore för ”en äcklig röra, angripet av råttor och gnagare”. 

I området är en majoritet av befolkningen svarta, och området representeras av demokraten Elijah Cummings, som även han är svart.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.