Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins
Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins planerar barn! - Foto: Stella Pictures.

Nu ska Caitlyn Jenner bli mamma: "Alltid drömt om det"

​Caitlyn Jenner, 69, och flickvännen Sophia Hutchins, 22, planerar nu att skaffa barn – men Caitlyns döttrar Kendall och Kylie Jenner är inte alls förtjusta i att få ett syskon...


Caitlyn Jenner, 69, har dejtat modellen Sophia Hutchins, 22, sedan år 2017. Paret bor tillsammans, och deras relation tycks starkare än någonsin.

Sophia har dessutom gjort samma resa som Caitlyn, år 2015 – samma år som Caitlyn genomförde sin könskorrigering – så gick Sophia ut i sin skolas tidning och kom ut som transperson. Då ska hon ha nämnt Caitlyn som en stor förebild som inspirerat henne att komma ut.

Caitlyn har som bekant flera barn. Tillsammans med sin ex-fru Kris Jenner har hon döttrarna Kylie och Kendall Jenner. Sedan tidigare äktenskap har Caitlyn dottern Cassandra och sönerna Burt, Brody och Brandon. Caitlyn var även styvförälder åt Kim, Kourtney, Rob och Khloé Kardashian.

Och nu vill Caitlyn ha ännu fler barn! Enligt brittiska tidningen Mirror så överväger nu Caitlyn att anlita en surrogat så att hon kan bli mamma vid 70-års åldern. 

Sophia Hutchins och Caitlyn Jenner planerar en liten! Bildkälla: Stella Pictures.

– Det senaste året har Caitlyn och Sophia pratat om att bilda en familj tillsammans. Trots att Caitlyn redan har 10 barn (styvbarnen inräknade, reds. anm) så har hon aldrig haft chansen att vara i mammarollen. Det är något hon alltid har drömt om, säger en källa till Closer Magazine, via Mirror. 

Enligt Mirror så ska Caitlyns döttrar Kylie och Kendall inte vara stormförtjusta i idén. Detta då de tror att Caitlyn kanske har pressats av Sophia, som är nästan 50 år yngre. 

Closer skriver vidare att Caitlyn har vänt sig till Kim Kardashian för råd om surrogat. Kim, som själv har fått barnen Chicago och Psalm via surrogat, är den enda i familjen Jenner-Kardashian som stöttar Caitlyn till hundra procent. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.