Stockholm

Nu ska Caitlyn Jenner bli mamma: "Alltid drömt om det"

Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins
Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins planerar barn!. Foto: Stella Pictures.

​Caitlyn Jenner, 69, och flickvännen Sophia Hutchins, 22, planerar nu att skaffa barn – men Caitlyns döttrar Kendall och Kylie Jenner är inte alls förtjusta i att få ett syskon...


Läs mer

Caitlyn Jenner, 69, har dejtat modellen Sophia Hutchins, 22, sedan år 2017. Paret bor tillsammans, och deras relation tycks starkare än någonsin.

Sophia har dessutom gjort samma resa som Caitlyn, år 2015 – samma år som Caitlyn genomförde sin könskorrigering – så gick Sophia ut i sin skolas tidning och kom ut som transperson. Då ska hon ha nämnt Caitlyn som en stor förebild som inspirerat henne att komma ut.

Caitlyn har som bekant flera barn. Tillsammans med sin ex-fru Kris Jenner har hon döttrarna Kylie och Kendall Jenner. Sedan tidigare äktenskap har Caitlyn dottern Cassandra och sönerna Burt, Brody och Brandon. Caitlyn var även styvförälder åt Kim, Kourtney, Rob och Khloé Kardashian.

Och nu vill Caitlyn ha ännu fler barn! Enligt brittiska tidningen Mirror så överväger nu Caitlyn att anlita en surrogat så att hon kan bli mamma vid 70-års åldern. 

Sophia Hutchins och Caitlyn Jenner planerar en liten! Bildkälla: Stella Pictures.

– Det senaste året har Caitlyn och Sophia pratat om att bilda en familj tillsammans. Trots att Caitlyn redan har 10 barn (styvbarnen inräknade, reds. anm) så har hon aldrig haft chansen att vara i mammarollen. Det är något hon alltid har drömt om, säger en källa till Closer Magazine, via Mirror. 

Enligt Mirror så ska Caitlyns döttrar Kylie och Kendall inte vara stormförtjusta i idén. Detta då de tror att Caitlyn kanske har pressats av Sophia, som är nästan 50 år yngre. 

Closer skriver vidare att Caitlyn har vänt sig till Kim Kardashian för råd om surrogat. Kim, som själv har fått barnen Chicago och Psalm via surrogat, är den enda i familjen Jenner-Kardashian som stöttar Caitlyn till hundra procent. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.