Paulina Paow Danielsson om sin ångest
Paulina Paow Danielsson om sin ångest - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Paulina "Paow" Danielsson om svåra tiden: "Kan knappt andas"

"Paradise Hotel"-profilen och bloggaren Paulina "Paow" Danielsson går genom en svår period just nu. I en serie ärliga inlägg berättar hon om sin ångest.


Bloggerskan och tv-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 25, har genom åren öppet berättat om sitt mående. Den som har följt hennes blogg eller sociala medier vet att det inte bara är kändisfester och en perfekt yta som gäller för profilen. 

År 2017 berättade Paow att hon uppsökte psykakuten. Detta efter att hon vaknat i panikångest och skrikgråtit i kudden.

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Stella Pictures.

"Orkar inte ens duscha"

I en serie inlägg på sin Instagram Story berättar nu Paulina att hon ännu en gång har en svacka och inte känner sig på topp. 

"Kan dessa skitdagar försvinna tack. Har en miljon grejer att göra men orkar inte ens duscha. Och ja, jag ligger i ett mörkt rum och ja jag har varit vaken sedan klockan 07.00 men kan inte göra någonting", skriver hon.

Hon berättar vidare att hon alltid mår dåligt vid den här tiden på året och frågar sig varför.

"Det gör mig arg för jag har inget att må dåligt för? Men just nu vill jag bara ensam och inte prata med någon. Och jag som hatar att vara själv egentligen". 

Paow berättar öppet om sin ångest. Bildkälla: Instagram/kattpaow

"Har slarvat"

Paow skriver sedan en lista över allt hon mår bra av att göra – enkla vardagssaker som att gå upp i tid, inte slarva med kosten och tvätta ansiktet. Men sådant kan givetvis vara nästintill jobbigt för någon som mår dåligt. 

"Ska jag vara ärlig så har jag slarvat med saker och ting som får mig att må bra. Festat en hel del och sovit bort dagarna. Samt att jag missat möten/nageltider osv. Egentligen med flit men ändå inte. Det har varit för jobbigt att fixa sig så det leder till ännu mer ångest".

Efter att ha skrivit av sig lite så verkar Paulina se ljuset i slutet av tunneln.

"Okej jag lever. Får börja med dom små sakerna i livet och se ljuset i det. Har duschat. Plockat undan lite och lagt in en tvätt. Ska möta upp en tjejkompis. Vi ska sola och gå en promenad sen ska vi handla massa nyttigheter. Sen ska jag städa kylskåpet".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.