Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så här ser Bianca Ingrosso ut – helt osminkad

- 08/08/2019, 13:59 -

Som en av Sveriges största influencers och hjärnan bakom sminkmärket CAIA så är det sällan vi ser Bianca Ingrosso utan smink. Men nu visar hon den osminkade sanningen för sina följare!

Det var i november 2018 som influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso, 24, lanserade sitt sminkmärke CAIA Cosmetics. Delägare i bolaget – förutom Bianca själv då – är även Vanessa Lindblad och entreprenörerna Mikael Snabb och Jesper Matsch.

Bianca Ingrosso

Bianca tjänar miljoner på sminkmärket CAIA. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca berättade då om tanken bakom märket.

"Jag har satt ribban extremt högt vad gäller kvalitet. Utvecklingsarbetet har tagit enormt lång tid. Jag har besökt flera fabriker i Europa för att hitta rätt och nu använder vi oss av de bästa producenterna i världen. Det ska bli superspännande att fördjupa dialogen kring make-up med mina följare och förverkliga båda mina och deras drömmar vad gäller produkter".

CAIA är onekligen en succé – nyligen skrev Nyheter24 om hur

de redan har sålt för 20 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso

Så här är vi vana att se Bianca Ingrosso. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Osminkade sanningen

Som en av Sveriges största influencerprofiler är det sällan vi ser Bianca utan smink. Oftast är hon fixad för fotograferingar, inspelningar och annat. Men under onsdagen bjöd Bianca sina följare på en video där hon visar hur hon ser ut utan smink.

"Älskar att vara osminkad", skriver Bianca till klippet. Och vi förstår verkligen varför – hon är helt enkelt vacker som en dag! 

Hur Bianca ser ut utan smink ser du i klippet ovan!