Tisdag 18 Jan
Stockholm

Hollywood-snusk: Här är superstjärnorna som älskar porr

Har-ar-kandisarna-som-alskar-porr
Här är kändisarna som älskar porr. Foto: Evan Agostini/AP, Joel Ryan/Invasion/AP, Joeal Ryan Invasion/AP

Porr – vissa tycker det är livets grej, andra ser det som något ruttet. Här är fem superkändisar som är av den tidigare åsikten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Porr är inte bara något för oss vanliga dödliga, även superkändisar kan gilla det. Här är fem stjärnor som har öppnat upp sig om sin kärlek till porr:

1. Cameron Diaz 

Cameron Diaz har inte bara haft huvudrollen i "The sextape" – hon gillar även själv att kolla på snuskiga filmer. I ett avsnitt av Jimmy Fallon utbrast Diaz "Jag älskar porr!". Hon gick vidare med att berätta hur hon särskilt gillar att kolla på porr när hon är på hotell. 

Bildkälla: Christoper Smith/AP

2. Scarlett Johansson 

Även skådis-kollegan Scarlett Johansson är förtjust i porr, och det är något hon tycker både kvinnor och män bör njuta av. 

– Jag tycker porr, som allt annat, kan åtnjutas. Det kan vara produktivt för både män och kvinnor, sa Johansson i en intervju med Marie Clarie, rapporterar Cosmopolitan.

Bildkälla: Andy Kropa/AP

3. Khloé Kardashian 

Inte heller realitystjärnan Khloé Kardashian har något emot lite gammal hederlig porr. I ett avsnitt av sin före detta show Kocktails With Khloé sa stjärnan att hon "älskar porr" och att hon är "helt för det". 

Bildkälla: Evan Agostini/AP

4. Taylor Momsen 

Taylor Momsen är främst känd från tv-serien Gossip Girl – men i verkliga livet är hon inte lika oskyldig som sin karaktär. Till tidningen Revolver berättar Momsen om sin relation till porr – och hur hon har flera favorit porrskådisar som hon följer, rapporterar Cosmopolitan. 

Bildkälla: Andy Kropa/AP

5. Lily Allen 

Sist men inte minst är kvinnan bakom låtarna Fuck you och Smile – musik som plötsligt får en annan innebörd med denna information. I en intervju med Heat Magazine avslöjar Lily Allen att hon gärna kollar på porr, särskilt när hon är på resande fot, rapporterar Cosmopolitan

Bildkälla: Joey Ryan/Invasion/AP

Läs även: Här är superstjärnorna som varit otrogna

Brukar du kolla på porr?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela