Har-ar-kandisarna-som-varit-otrogna
Här är kändisarna som varit otrogna - Foto: Peter Kramer/AP, John Salangsang/AP, Evan Agostini/AP

Här är superstjärnorna som varit otrogna

Superstjärnor – deras liv kan tyckas glamouröst, men bakom ytan kan mycket puttra. Bland annat otrohetsskandaler.


Många kändispar minns vi med glädje, andra kan ge oss en knut i magen. Här är fem stjärnpar som avslutade förhållandet mindre bra – närmare bestämt med otrohet

1. Ashton Kutcher mot Demi Moore

På 2000-talet var Ashton Kutcher och Demi Moore ett av de hetaste kändisparen. Men för inte alltför länge sen utbredde sig en otrohetsskandal. År 2015 avslöjade nämligen modellen och skådespelaren Scott Eastwood att Kutcher hade haft sexuella relationer med Eastwoods dåvarande flickvän, detta när Kutcher och Moore fortfarande var gifta.

Bildkälla: Peter Kramer/AP

2. Brad Pitt mot Jennifer Aniston

Hur kan man glömma triangeldramat mellan superskådisarna Jennifer Aniston, Brad Pitt och Angelina Jolie? Innan filmen Mr. and Mrs. Smith var Pitt, till vår vetskap, lyckligt gift med Aniston. Något som snabbt ändrades när Jolie klev in i bilden. 

Bildkälla: Mirek Towski/AP

3. Chris Brown mot Karrueche Tran

Chris Brown är inte känd för sitt goda rykte – men det är om möjligt värre än vad vi först trodde. Kort efter att Brown fälldes för misshandeln av sin dåvarande flickvän Rihanna började han dejta modellen och skådespelaren Karrueche Tran. En historia som också den slutade olyckligt – bland annat fick Tran reda på att Brown träffade Rihanna bakom hennes rygg. Han ska även ha uppfostrat ett barn med en annan kvinna utan hennes kännedom, skriver Cosmopolitan

Bildkälla: Chris Pizzelo/AP, Richard Shotwell/AP

4. Blac Chyna mot Rob Kardashian 

Tv-personligheten Rob Kardashian hade ett minst sagt intensivt förhållande med artisten Blac Chyna, en relation som även gav paret en gemensam dotter. Detta stoppade dock inte duon från att smutskasta varandra på sociala medier, bland annat då Kardashian la ut hämndporr på Chyna. Kort därefter la han även upp ett inlägg där han påstod att Chyna varit otrogen mot honom med flera män. 

Bildkälla: AP

5. Lamar Odom mot Khloe Kardashian 

Även Khole Kardashian har utstått otrohet, inte endast från pappan till hennes barn True (Tristan Thompson) utan även under sitt första äktenskap med Lamar Odom. År 2016 öppnade Kardashian upp sig om otroheten i Howard Sterns radioprogram, och hur hon aldrig misstänkte något:

"Lamar var så duktig på att få mig att känna mig som den enda och hans prinsessa. Jag spekulerade aldrig om otrohet...".

Bildkälla: Chris Pizzello/AP

Läs även: Så många har superstjärnorna haft sex med

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit otrogen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

2 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

3 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.