Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mike Tyson avslöjar – lägger över 400 000 kronor gräs varje månad

- 14/08/2019, 16:36

Mike Tyson är en av världens mest kända boxare. Han har även dykt upp i diverse filmroller, bland annat i succén Baksmällan från 2009. Just nu är han aktuell med sin podcast Hot Boxin', och i det senaste avsnittet avslöjar han något chockerande.

I det senaste avsnittet av Mike Tysons Hot Boxin', som han har tillsammans med Eben Britton, gästade rapparen Jim Jones.

Mike Tyson. Bildkälla: Czarek Sokolowski/TT
Mike Tyson. Bildkälla: Czarek Sokolowski/TT

Pratar om marijuana

Under avsnittets gång sitter sällskapet och röker en varsin joint, samtidigt som samtalsämnet passande nog handlar om marijuana.

De pratar bland annat om artistens inverkan i den lagliga cannabisindustrin och sitt partnerskap med cannabisföretaget Saucey, som han producerat egna produkter med.

Avslöjar chockerande priset

Något som kom upp på agendan var hur mycket pengar de lägger på gräs varje månad, varpå Tyson gav ett minst sagt chockerande svar:

– Hur mycket röker vi för varje månad? Runt 40 000 dollar, kanske? avslöjar han i avsnittet.

Jim Jones. Bildkälla: Jason DeCrow/TT
Jim Jones. Bildkälla: Jason DeCrow/TT

Enorm mängd

Eben Britton tillägger att de mestadels röker som mest när de befinner sig på farmen som de äger.

– Vi röker säkert tio ton gräs på farmen varje månad, berättar han samtidigt som Jones reagerar häpet över mängden, rapporterar The Source.

Se klippet från avsnittet i videospelaren högst upp!