Torsdag 9 Dec
Stockholm

Bianca Ingrosso avslöjar: "Det här är nackdelen med att vara känd"

Bianca Ingrosso talar ut om offentligheten
Bianca Ingrosso talar ut om offentligheten. Foto: Karin Törnblom/TT, Henrik Montgomery/TT

Bianca Ingrosso är aktuell för en ny säsong av den populära serien Wahlgrens värld. Men när Nyheter24 träffade realityprofilen på Operakällaren så avslöjar hon nackdelarna med att vara en offentlig person i Sverige.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bianca Ingrosso, 24, är klar för en ny säsong av Wahlgrens värld och vi kommer återigen få följa realityprofilen och hennes familj i vardagen som ofta är fyllt av drama.

Offentligheten har förföljt realityprofilen sedan ung ålder och i dag har det nästan blivit ovanligt för Bianca Ingrosso att inte ha kameror som följer varje steg hon tar. 

– Ja, jag tycker det är konstigt när jag inte har det. Det är jättekonstigt, säger Bianca Ingrosso till Nyheter24.

Baksidan av rampljuset

Men rampljuset har också sina nackdelar, framförallt när det gäller hur människor uppfattar henne som person i tv-serien.

– Folk har väldigt lätt att skapa en uppfattning om mig och det har jag ganska svårt med. För det är oftast så himla fel från den jag egentligen är, säger Ingrosso.

Hon fortsätter:

– All offentlighet ger både positiva och negativa reaktioner. 

Vad är det mest negativa med att vara en offentlig person?

– Att man ibland inte orkar att vara så offentlig och med alla rykten som skapas. Ibland när jag i ett middagssamtal med vuxna människor så brukar de sitta och förklara hur de antingen avskyr mig eller hur försvara mig och säga att de älskar mig. För mig är det konstigt. Och det kan kännas tråkigt ibland när folk skriver det ena och det andra, för jag är så mån om att bli omtyckt.

Bianca Ingrosso är aktuell med en ny säsong av Wahlgrens värld. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT
Tittar du på Wahlgrens värld?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela