Måndag 29 Nov
Stockholm

Här är fem kändisar med sjukt konstiga tatueringar

Har-ar-kandisarnas-sjuka-tatueringar
Här är kändisarnas sjuka tatueringar. Foto: Instagram/niki23gtr, Instagram/caradelevingne, Instagram/blacchyna

Tatueringar – vissa ser det som en stor grej, andra kan lättvindigt gravera in det mesta på kroppen. Här är fem superstjärnor som, oavsett hur de tänkt, i alla fall har väldigt speciella tatueringar!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Även superstjärnor kan ha tatueringar och det finns inget som säger att vi andra måste förstå dem. Här är fem stjärnor med... Unika tatueringar: 

1. Miley Cyrus – Vegemite 

Miley Cyrus gjorde en homage till numera exet Liam Hemsworth (även om skilsmässan ännu inte är färdigställd). Detta genom att tatuera in hans favorit pålägg på armen – Vegemite. Huruvida tatueringen stannar fastän Hemsworth försvinner återstår dock att se, skriver HuffPost

Bildkälla: Instagram/_dr_woo_

2. Drake – Deodorant 

Artisten Drake å andra sidan har använt sin kropp för att marknadsföra sitt gamla Twitter–konto "drakkardnoir". En reklam-kampanj som är tvivelaktig på flera sätt, bland annat då kontot sedan en tid tillbaka är bannat. 

Bildkälla: Instagram/niki23gtr

3. Ryan Gosling – "Kaktus"

På listan över saker man tar tag i med egna händer bör "tatuering" kanske inte vara särskilt högt upp – något superskådisen Ryan Gosling inte håller med om. I en intervju berättar Gosling att han inte är främmande för att tatuera sig själv – något som bland annat resulterat i nedanstående kreation: 

Bildkälla: Instagram/goslingdaily

Enligt Gosling ska tatueringen föreställa en "monsterhand" (men han kallar det själv för en kaktus).

4. Blac Chyna – F*ck 

Artisten Blac Chyna är inte känd för att vara blygsam, något som även understryks av hennes senaste tatuering. På Instagram visar hon stolt upp texten – tillsammans med en handgest som förtydligar hennes budskap. 

Bildkälla: Instagram/blacchyna

5. Cara Delevingne – Bacon

Sist men inte minst är supermodellen Cara Delevingne, och hon har valt att hedra en speciell maträtt. På Instagram visade hon stolt upp sin tatuering tillsammans med texten "min själ är inlindad i bacon".  

Bildkälla: Instagram/caradelevingne

Läs även: Här är superstjärnorna som älskar porr

Har du någon tatuering?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela