Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Kardashians "nya ansikte" chockar fansen

- 14/08/2019, 13:57 -

Kim Kardashian har chockat sina fans ännu en gång – och nu handlar det om hennes ansikte. Som ser HELT annorlunda ut. Och dessutom har hon plötsligt blivit väldigt lik sångerskan Beyoncé.

Kim Kardashian, 38, gör ibland reklam för sin sminkkollektion. På bilderna nedan, som Kim publicerat på sin Instagram, ser vi Kim posera i den 90-tals inspirerade makeupen och kläder som hör årtiondet till.

Men istället för att rusa in på hennes hemsida och förbeställa sminket så har bilderna fått fansen att klia sig i huvudet. Det enda hennes följare nu kan prata om är att hon har skaffat sig ett "nytt ansikte", skriver Cosmopolitan.

Först hette det att hon var fruktansvärt lik sångerskan Aaliyah. Andra undrade om hon – precis som sin syster Khloé – hade gjort en näsoperation.

Kim Kardashian
Alla pratar om Kim Kardashians "nya ansikte". Bildkälla: Instagram/kimkardashian

"Varför ser hon ut som en Instagram-modell som gick till plastikkirurgen för att se ut som Kim Kardashian – men ändå inte riktigt".

Mest kusligt var kanske bilden som visar hur lik hon har blivit sångerskan Beyoncé. På Twitter var en spelevink snabb med ett skämt.

"Hon gick verkligen till sin plastikkirurg och sa "ge mig Beyoncés ansikte".

Kim Kardashian och Beyoncé
Vem är vem? Kim Kardashian till vänster och Beyoncé till höger.

Se före och efter-bilderna i klippet ovan!