Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Emilio och Åsa Ingrosso
Det har uppstått ett infekterat ordkrig på Bianca Ingrossos Instagram. - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens hårda ord till Åsa Ingrosso – efter Biancas bild

Bianca Ingrosso la ut en bild på Instagram där hon hyllade sina föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Snabbt bröt det ut ett vilt ordkrig i kommentarsfältet – och Pernilla satt då ner foten mot Emilios nya fru Åsa.


Pernilla Wahlgren, 52, och Emilio Ingrosso, 55, var gifta från 1993 fram till 2002 då skilsmässan var ett faktum. Under sin tid tillsammans fick de barnen Oliver, Bianca och Benjamin.

Pernilla och Emilios förhållande var kantat av bråk, något som Pernilla har berättat om.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig i Halland den 26 maj 1993. Bildkälla: Mark Earthy/ TT Bild

År 2002 polisanmälde hon Emilio för misshandel men tog tillbaka anmälan. År 2005 polisanmälde hon Emilio ännu en gång. Detta då han mordhotade henne. 

“En jävla hora, det är vad du är! Jag ska knäppa din kille en dag. Hajar du det?!”, ska Emilio ha sagt.

År 2006 åtalades Emilio för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak.

"Kastade in mig i vardagsrummet"

I rätten berättade Pernilla om hur Emilio år 2002 skulle ha misshandlat henne i hennes hem. Detta efter att deras förhållande hade tagit slut.

– Han kastade in mig i vardagsrummet och jag fick slag i ansiktet. Det jag minns mest var att han kastade saker på mig. Och att barnen var hemma. Alla skrek och ville få honom att sluta. I tumultet så gick han plötsligt. Jag var väldigt upprörd och allt var obehagligt. Jag kände att "nu räcker det", berättade Pernilla under rättegången, något som Aftonbladet då rapporterade om.

Emilio dömdes för de två sistnämnda brotten men har alltså aldrig blivit dömd för misshandel.

"Vi bråkar inte längre"

År 2017 syntes Emilio i "Wahlgrens värld" och Pernilla berättade då för Expressen om hur deras relation såg ut.

– Vi bråkar inte längre och vi är inte oense. Så det är faktiskt inga konstigheter alls. Det var väldigt trevligt, berättade hon då.

Pernilla och Emilio fanns vid Biancas sida under "Let's Dance" år 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

De senaste åren har Emilio bott på Palma i Mallorca. Där driver han en restaurang och lever med sin fru Åsa som han gifte sig med sommaren 2015. Åsa och Bianca tycks ha en fin relation, och det är faktiskt Åsa som har hjälpt Bianca med inredningen av hennes nya hem.

Ordkriget på Biancas Instagram

På Instagram har Bianca tidigare lagt ut en hyllning till Pernilla och Emilio.

"Ni hade så många toppar och dalar i er relation. Er skilsmässa var inte den bästa. Men ni skapade mig, ni gjorde mig till den jag är idag. Ni gjorde mina bröder, de jag älskar mer än livet självt. All press och media förstörde vår familj helt. Nya rubriker och skvaller varje dag", skrev Bianca bland annat.

Bianca la ut en hyllning till sina föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

En av Biancas läsare reagerade över Biancas text och kommenterade att det inte var "medias fel" att relationen tog slut mellan dom, utan att det i själva verket handlade om hur Emilio hade behandlat Pernilla.

Det fick Åsa Ingrosso att kliva in och kommentera loss inne på Biancas Instagram. Åsa skrev ett tiotal upprörda kommentarer där hon stred för sin sak. 

"Aldrig någonsin har han (Emilio) blivit dömd för ngn misshandel. Den ogillades helt! Det fanns däremot ett hot. Ja! Varför då kan man undra? Vad hade hänt innan?", skrev Åsa bland annat.

Emilio Ingrosso och Åsa gifte sig sommaren 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernillas ord till Åsa: "Borde inte uttala dig"

Snart så kokade kommentarsfältet inne hos Bianca, något som bland annat Bloggbevakning har uppmärksammat.

Men nu har Pernilla fått nog – och sätter ner foten mot Åsa.

"Eftersom du av förklarliga skäl inte heller varit med så kanske det är bäst att du inte heller uttalar dig", skriver Pernilla i Biancas kommentarsfält. 

Åsa svarade då att hon inte uttalar sig men att hon önskar ett stopp på vad hon kallar är en "hysterisk häxjakt".

Pernilla Wahlgren sätter ner foten mot Åsa Ingrosso. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.