Drottning Elizabeth-vill-inte-att-Meghan-Markle-bar-jeans
Drottning Elizabeth vill inte att Meghan Markle bär jeans - Foto: Stella Pictures

Drottningens hårda krav: Meghan Markle får inte bära jeans

Utanför tjusiga arrangemang och viktiga tillställningar kan Meghan Markle ofta synas bära slitna jeans, i alla fall brukade det vara fallet. Nu har nämligen drottningen satt ner foten, och förbjudit hertiginnan från att bära plagget.


Meghan Markle, 38, är van vid att röra sig i viktiga rum med strikta klädkoder, men på sin fritid gillar hertiginnan av Sussex att klä sig mer avslappnat. Till exempel är det inte ovanligt att se Meghan med ett par lösa och håliga jeans – något drottning Elizabeth II inte tycks uppskatta.

"Inte ett stort fan av jeans" 

Enligt en källa ska prins Harry, Meghan och resten av kungafamiljen snart besöka det skotska slottet Balmora. Men det är inte bara att luta sig tillbaka och ta det lugnt på resan, drottningen har också vissa krav som måste uppfyllas.

Till tidningen The Sun har källan avslöjat att drottningen ibland har problem med Meghans klädval, särskilt jeansen, och att dessa inte får följa med på resan till slottet. 

– Drottningen är inte ett stor fan av denim, så den amerikanska stilen med slitna jeans får lämnas i Frogmore Cottage, tillsammans med alla kilklackar som drottningen hatar med en passion.

Bildkälla: Stella Pictures

Meghans jeans har tidigare skapat rubriker 

Att Meghan själv har en kärlek till jeans är ingen hemlighet, till exempel bar hon plagget på den stora tennisturneringen Wimbledon. Det är dock en kärlek som drottningen inte delar. 

– Det har nämnts för Meghan att hon kan bära ett par skotska designers medan hon är i Balmoral istället, berättar källan för The Sun.

Bildkälla: Stella Pictures

Slottet i Balmoral  

Slottet i Balmoral som Harry och Meghan planerar att besöka har tillhört kungafamiljen sedan år 1852. Under somrarna är det en tradition för familjen att besöka slottet, och i år tycks inte bli ett undantag, skriver The Sun.

Läs även: Regeln som Meghan Markle vägrar följa: "Slutat att bjuda henne"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du Meghan Markle borde få bära jeans?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.