Alice Stenlöfs ärliga ord om podden: "Inte som ni tror"

Det var för någon vecka sedan som Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso gick ut med att det inte kommer att bli någon mer podd. Men nu säger Alice någonting helt annat...


Sedan vintern 2017 så har Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, drivit podcasten "Har du sagt A får du säga B". Podden har blivit en enorm succé med nästan en halv miljon lyssnare i veckan, och tidigare i år höll de dessutom en mer än lyckad showcast i Globen. 

Det var därför det kom som en total chock för fansen när tjejerna förra veckan gick ut med att podden nu läggs ned. Detta berättade Bianca för Hänt. 

– Showcasten var så sjukt påfrestande och jobbigt att göra. Det var det roligaste jag gjort när vi väl gjorde den. Men hela uppstarten till den var faktiskt väldigt jobbigt. Kanske om några år, men inte nu inom de närmsta åren, nej, säger Bianca till Hänt.

På frågan om det kommer fler avsnitt av podden säger Bianca först att hon inte vet, men sedan bestämmer hon sig för ett "nej". Anledningen till att podden nu läggs på is är att Bianca inte vill ha fler jobb som handlar om hennes privatliv, skriver Hänt.

Alice har kommit med nya besked gällande podden hon har tillsammans med Bianca. Bildkälla: Dplay

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, säger Bianca till Hänt.

Nya besked från Alice

Men nu har vännen Alice valt att gå ut med ett bytt besked. Nämligen att det kommer ett sista avsnitt. 

"Någonting jag märker spekuleras om överallt är vad som händer med podden… Jag LOVAR att jag ser er alla och vill inte på något sätt att ni ska känna er bortglömda. Det har varit två veckor då vi inte släppt poddavsnitt men på tisdag kommer det ut ett nytt avsnitt där ni kommer få svar på era frågor. Så länge kan vi kanske sluta spekulera och hitta på historier om vad ni tror försegår bakom kulisserna. Bianca och jag har inte gjort slut med varandra och vi värdesätter varenda en av er! Håll ut till tisdagens avsnitt", skriver Alice på sin blogg.

Nu återstår det att se vad tjejerna säger i tisdagens avsnitt. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!