Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så ser Draco Malfoy -skådespelaren Tom Felton ut idag

- 24/08/2019, 20:40 -

Tom Felton är känd som killen som gav liv i karaktären Draco Malfoy i de omåttligt populära "Harry Potter"-filmerna. Men hur ser han ut idag? Det får du se här!

Den brittiska skådespelaren Tom Felton känner nog de flesta igen som den störiga Slytherin-odågan Draco Malfoy i "Harry Potter"-filmerna. Tom var bara 14 år gammal när han gjorde sin första Potter-film, och i dag har han hunnit bli hela 31 år. 

Tidigare i veckan var det många Harry Potter-fans som jublade av glädje när Tom bjöd sina Instagramföljare på en bild där han spelar gitarr med skådespelaren Emma Watson, som vi såklart känner igen som Hermione Granger i de älskade filmerna. 

Emma Watson och Tom Felton
Emma Watson och Tom Felton spelar gitarr tillsammans. Bildkälla: Instagram/t22felton

I kommentarsfältet spekuleras det nu vilt om de är ett par – men Tom har i tidigare intervjuer berättat att de bara är vänner. 

Draco Malfoy
Tom Felton som Draco Malfoy. Bildkälla: Stella Pictures

Det gör Tom Felton idag


Tom har inte lämnat skådespelarkarriären bakom sig – tvärtom. Efter succén med Harry Potter har han synts i ett flertal filmer och tv-serier. Dessutom är Tom musiker och spelar i bandet Feltbeats.

Men hur ser Tom ut idag? 

Det ser du i klippet ovan!