Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos tårar: "Kommer sakna att snacka med dig, Alice"

- 21/08/2019, 12:26

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lägger ner sin podcast "Har du sagt A får du säga B", och beslutet har varit allt annat än enkelt för Bianca. Nu berättar hon om känslorna.

Sedan vintern 2017 så har Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, drivit podcasten "Har du sagt A får du säga B". Podden har blivit en enorm succé med nästan en halv miljon lyssnare i veckan, och tidigare i år höll de dessutom en mer än lyckad showcast i Globen.

Men under sommaren var det många av tjejernas fans som blev snopna när avsnitten började utebli. Och i veckan stod det klart att Alice och Bianca väljer att lägga ner sin podd.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso inför sin showcast i Globen. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

I det senaste avsnittet av podden förklarar Alice att de vill sluta på topp, och Bianca säger att deras vänskap är viktigare än podden.

– Att kunna hänga förutsättningslöst, att inte bara ha tid att ses på möten eller stressade i studion. Vi har ett nytt kapitel som vi vill testa på också. Det finns saker som vi behöver göra för att utveckla oss själva på varsina håll, säger Alice i podden.

"Tårarna rinner idag"

Men trots att Alice och Bianca verkar ha landat i beslutet att lägga ner podden så är det såklart även känslosamt. På Instagram skriver Bianca om känslorna. 

"Tårarna rinner idag. Idag landade det och blev verklighet även för oss. Det har inte varit ett lätt beslut det här men det är tyvärr ett beslut som behövs tas just nu. Jag kan bara tala för mig själv men vänskap, relationer, hälsa och välmående är min största prioritet nu och tyvärr är resan Alice & Bianca - Har Du Sagt A Får Du Säga B slut för nu", skriver Bianca hon. 

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso lägger nu ner sin populära podcast. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca riktade även ett stort tack till sin vapendragare Alice. 

"Tack Alice Stenlöf för att jag fick dela allt detta med dig, dig och ingen annan". 

"Tufft att behöva lämna"

Under tisdagen la Bianca ut två klipp på sig själv på sin Instagram Story.

"Gråter med ett filter men asså fan denna dag är jobbig för mig. Det är riktigt tufft att behöva lämna podden då jag älskar den något ofantligt och jag har enormt svårt med farväl. Men allt har sin tid och plats", skrev hon till ett av klippen. 

Till det andra gråtklippet skrev Bianca: 

"Kommer sakna detta och att snackis med dig varje vecka Alice Stenlöf".