Stockholm

Anna Anka om livet med 20 år yngre David: "Vi har sex varje dag"

Anna Anka och David Johansson är sambos
Anna Anka och David Johansson lever ett eldigt liv ihop... Foto: Stella Pictures.

Den svenska Hollywoodfrun Anna Anka, 48, lever verkligen ett eldigt liv med den 20 år yngre sambon David Johansson. I en intervju berättar Anna att de har sex varje dag – och att det är "giftigt" att inte ha det...


Läs mer

Det var i Los Angeles år 2016 som tv-profilen Anna Anka, 48, träffade sin nuvarande pojkvän – den 20 år yngre David Johansson. Anna och David blev ett par året därpå.

De har bägge bland annat träningen gemensamt och David har ett förflutet som spjutkastare. Idag är David, som är från Åhus, personlig tränare. Paret bor tillsammans i Annas miljonvilla i Hollywood.

Men när David och Anna träffades för första gången hade han ingen aning om vem hon var. Detta trots att Anna i ett avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" sa att hon var den mest kända svensken genom tiderna.

– När vi träffades visste jag inte vem Anna var. Vi pratade engelska med varandra. Det var inte förrän hon frågade vad jag gjorde och hörde att jag var svensk som hon sade att hon hette Anna Anka. Då förstod jag vem hon var. Min första kommentar var att "du är mycket snyggare i verkligheten än på tv", berättade David i en intervju med Expressen förra året.

David Johansson och Anna Anka lever livet. Bildkälla: Stella Pictures.

"Spermierna måste komma varje dag"

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur paret nu planerar bröllop – och det slår verkligen gnistor om Anna och David. I en intervju med norska tidningen Dagbladet berättar Anna om deras heta stunder mellan lakanen.

Anna får frågan vad som väntar efter bröllopet – är det kanske dags för en liten bebis?

– Ja, det vet man aldrig – vi jobbar på det varje dag, säger Anna i intervjun.

David Johansson sitter med under intervjun och ser minst sagt något generad ut när Anna berättar om deras sexliv...Bildkälla: Dagbladet.no

Hon får sedan frågan om det blir mycket sex – och jajamän…

– Hela tiden! Jag förstår inte hur man kan gå och lägga sig med en sån här kille och sen inte vilja ha sex. Han har ju själv sagt att han inte kommer kunna träffa någon annan tjej efter mig – eftersom det inte är någon som skulle kunna ligga lika mycket som jag gör, säger Anna i intervjun.

Anna har även något att tillägga för den norska reportern

– Det är dåligt för spermierna att inte få komma varje dag. Det blir ju giftigt. Det måste ju ut, säger Anna. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.