Stockholm

Anna Anka gifter sig med 20 år yngre pojkvännen David Johansson

Anna Anka och David Johansson gifter sig
Den svenska Hollywoodfrun Anna Anka och David Johansson gifter sig. Bröllopsplaneringen är i full gång. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Den färgstarka Hollywoodfrun Anna Anka, 47, gifter sig nu med den personliga tränaren David Johansson, 27. De har varit ihop sedan 2017 och är sambos.


Läs mer

Den svenska Hollywoodfrun Anna Anka, 47, har fullt upp. Hon håller nämligen i skrivande stund på att planera sitt bröllop med den 20 år yngre kärleken David Johansson.

Paret träffades i Los Angeles år 2016 via gemensamma vänner, och blev ett par året därpå. 

De har bägge bland annat träningen gemensamt och David har ett förflutet som spjutkastare. Idag är David, som är från Åhus, personlig tränare. Paret bor tillsammans i Annas miljonvilla i Hollywood.

David Johansson och Anna Anka ska nu gifta sig. Bildkälla: Stella Pictures.

Visste inte vem Anna Anka var

När David och Anna träffades för första gången hade han ingen aning om vem hon var. Detta trots att Anna i ett avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" sa att hon var den mest kända svensken genom tiderna.

– När vi träffades visste jag inte vem Anna var. Vi pratade engelska med varandra. Det var inte förrän hon frågade vad jag gjorde och hörde att jag var svensk som hon sade att hon hette Anna Anka. Då förstod jag vem hon var. Min första kommentar var att "du är mycket snyggare i verkligheten än på tv", berättade David i en intervju med Expressen förra året.

Och nu står alltså bröllop på agendan för det stormkära paret.

”Bröllopsplaneringen pågår för fullt men exakt datum för bröllopet håller vi för oss själva ett tag till", skriver Anna i ett mejl till Expressen.

Anna Anka var tidigare gift med artisten Paul Anka, 77. De skilde sig år 2010.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.