Paow och Isabelle Strömberg
Paow och Isabelle Strömberg i storbråk

Isabelle Strömberg och Paow i storbråk: "Där går fan gränsen"

Paulina "Paow" Danielsson och Isabelle Strömberg storbråkar med varandra på Instagram. Paow kallar Isabelle för "pinsam" och Isabelle kontrar med att säga att Paow jobbar på ICA:s lager och varken har schampoo eller balsam hemma.


Det var i slutet av juli som bloggaren och Youtubeprofilen Isabelle Strömberg, 25, gick till attack mot tv-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 25.

Isabelle hävdade bland annat att Paow hade raggat på hennes pojkvän, tatuerarprofilen Kniv-Micke. Paow hävdade då att så inte var fallet.

“Att jag ens behöver försvara mig. Men alla som känner mig vet att Micke inte är min typ av kille. Vi hånglade någon gång när jag var 18 år vilket var 8 år sen”, skrev Paow på sin Instagram då, något som Bloggbevakning rapporterade om.

Isabelle Strömberg och pojkvännen Knivmicke. Bildkälla: Instagram/isabellestromberg

"Inte råd med shampoo eller balsam"

Och nu är det dags för nästa drama. Under gårdagen hade Isabelle en insamling på sin Instagram, något som Paow då hånade med orden "När det går riktigt dåligt. Pin". 

Snabbt var ordkriget igång mellan Paow och Isabelle. På Instagram slog Isabelle tillbaka. 

“Haha när en viss “influencer” som stalkat, hängt ut och smutskastat mig sedan 2010 hänger ut mig som “fattig” på sin story när jag har en insamling – när hon själv befinner sig i drogmissbruk, inte ens har råd med schampo eller balsam hemma och jobbar på sin pappas mataffärs lager för att få in pengar”, skrev Isabelle bland annat om Paow. 

Paow svarade på Isabelles ord – och det ser inte ut som att de kommer gräva ner stridsyxan direkt. Bildkälla: Instagram/kattpaow

"Ibland får jag pengar av pappa"

Paow valde då att svara på Isabelles ord. 

"Som att det skulle vara fel att ha ett vanligt jobb? Hellre det än att tigga pengar av sina följare på Instagram. Jobbar inte på pappas lager för det finns inget på hans butiker. Det är Bergendahls som är lagret som man beställer av. Fast ibland när jag har det knapert så får jag pengar av pappa :)", skriver Paow bland annat. 

Paow valde även att svara på Isabelles påstående om att hon inte har något shampoo hemma. 

Paows svar till lsabelle ser du i spelaren ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!