Här är allt vi vet om Miley Cyrus nya flickvän Kaitlynn Carter

För bara några veckor sedan fångades Miley Cyrus på bild tillsammans med Kaitlynn Carter. Nu går ryktena varma kring huruvida tjejerna är ett par eller inte. Men vem är egentligen Kaitlynn Carter?


En stor snackis i Hollywood just nu är den omtalade Kaitlynn Carter, som påstås dejta nyskilda Miley Cyrus.

Bildkälla: Instagram

De har setts gosa och pussas tillsammans i Lake Como, Italien, bara timmar innan Cyrus och hennes ex-make Liam Hemsworth gick ut med att de skulle gå separata vägar. Det var då ryktesspridningen tog full fart.

Men vem är egentligen Kaitlynn Carter? Det har Nyheter24 tagit reda på!

Bildkälla: Instagram

Ålder

Kaitlynn Carter är 30 år och föddes den 4 september 1988 i New Hampshire, USA.

Utbildning

Carter har en examen i kreativt skrivande och journalistik från University of Hampshire, men jobbar idag som modell, talesperson och influencer.

Längd

Influencern är endast 165 centimiter lång, vilket gör henne väldigt kort för att vara modell.

Bildkälla: Instagram

Företag

Kaitlynn Carter har väldigt mycket saker för sig. Hon har sedan tidigare en egen blogg och jobbar aktivt med sina sociala medier. Hon har dessutom, ganska nyligen, startat ett hudvårds-företag med namnet Selfe.

Medverkat i The Hills

Om du undrar varför du känner igen 30-åringen så kan du sluta fundera. Chansen är stor att du känner igen henne från The Hills: New Beginnings.

"Gift" med Brody Jenner

Något som i fjol var en stor nyhet var såklart det omtalade giftermålet med hennes före detta partner Brody Jenner, som är syskon med Kendall och Kylie Jenner. Det före-detta paret träffades på en fest redan 2013 och blev kära direkt. Bröllopet ägde rum på en ö i Indonesien och allt verkade vara hur bra som helst – tills dess att giftermålet visade sig vara fejk och det framkom att giftermålet inte var lagligt i USA.

Bildkälla: Instagram

Gammal flamma

En person som Carter spekuleras ha dejtat är 55-åriga skådespelaren David Spade, efter att de fångats på bild tillsammans för ett tag sedan. Ganska random.

Nettovärde

Modellen och entreprenören sägs ha ett värde på omkring 7,7 miljoner. Inte illa!

Källor: Cosmopolitan, ETN, Dreshare, Heavy.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att de är ett par?
Tack för din röst!