Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso efter nya skönhetsingreppet: "Jag skäms"

- 24/08/2019, 16:20

Bianca Ingrosso bestämde sig för att fixa till sig med hjälp av fillersinjektioner. Men hon hade helt glömt bort att det var premiär och presskonferens för "Wahlgrens värld"...

Till skillnad från många andra influencerstjärnor så har Bianca Ingrosso, 24, öppet berättat om de skönhetsingrepp hon gör. Hon gör fillers i läpparna och även under ögonen.

"Jag är inte emot skönhetsingrepp och tycker alla får göra exakt vad dem vill. Däremot tycker jag att man verkligen först och främst ska försöka jobba på sina komplex innan man bestämmer sig för att göra något åt saken", skrev Bianca i sin blogg då.

Bianca Ingrosso
Så här såg Bianca Ingrosso ut år 2009. Bildkälla: Stella Pictures

Förra veckan var det dags igen – Bianca uppsökte den klinik dit hon går för att fixa till sig med hjälp av injektioner. Men vad hon helt hade glömt var att hon skulle gå på presskonferens för "Wahlgrens värld". En presskonferens innebär oändligt mycket fotografier och en hel del filmande.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso visade även upp resultatet efter skönhetsingreppet på sin Youtubekanal. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Då Bianca var svullen så hade hon svårt att le stort och höll för munnen när det vankades fotografering, skriver Aftonbladet. När Aftonbladets utsände frågade varför hon inte kunde le stort så svarade Bianca: 

– Jag har ju fyllt på mina läppar igen så de är svullna och då skäms jag. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso på pressdagen för "Wahlgrens värld". Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca förklarade att tanken är att hon inte ska se ut såhär för alltid. 

– Jag vill inte se ut som ett Hollywood-lejon, men det kommer att lägga sig, berättar hon för Aftonbladet.