Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso försvarar Moa Mattsson: "Nu räcker det"

- 27/08/2019, 12:02 -

Det var efter Alice Stenlöfs "Halv åtta hos mig-video" som en hatstorm bröt ut. Många fans ansåg att det var "dålig stämning" i videon och den som fick största delen hat – det var profilen Moa Mattsson.

Det var tillsammans med ett par influenservänner som Alice Stenlöf nyligen styrde upp en alldeles egen "Halv åtta hos mig", vilket innebär att man bjuder hem gäster som sedan får betygsätta maten, sällskapet och kvällen. 

Bland gästerna fanns bland andra Moa Mattsson och Alice assistent Lucas Armando Feola

Till middag blev det en mustig oxfilépasta med svamp, grädde och tryffel. Till maten dracks både rödvin och vatten. Under middagen skämtades det vilt om att Alice inte gjort nog bra ifrån sig, men hela tiden i kombination med täta skrattanfall. 

Alice lagade en oxfilépasta. Bildkälla: Youtube

– Jag gillar tyvärr inte svamp Alice, skrattade Klara Elvgren. 

– Och jag är laktosintolerant, fyllde Moa Matsson i.

Men trots att sällskapet skrattade och tyckte det hela var humoristiskt så var det långt ifrån vad Alice fans skulle tycka då de snabbt efter att videon släppts gick till attack mot Moa. 

Alice och Moa
Alice och Moa Mattsson är nära vänner. Bildkälla: Alice Stenlöf Instagram

Några av kommentarerna löd: 

"Fy fan vad hon är otrevlig mot Alice. Är det en Stockholmsgrej att vara otrevlig eller?"

"Hon den blonda är ju hemsk mot Alice. Man berättar INNAN om sina allergier"

"BJUD INTE IN MOA MER".

Detta fick Alice att gå ut med en video där hon berättar att det hela var grundat i humor och sarkasm. 

Men nu har även Bianca ryckt in. 

Bianca Ingrosso
Bianca har gått mellan fansen och Moa med ett försvarstal. "Att ni inte fattar", säger hon. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

– Jag och Lovisa kollade just på Alice video och vi grät av skratt. Men många av er förstod inte humorn i det hela. Vi vill i alla fall bara säga att vi backar dig Moa. Min fråga är dock... hur kan man inte förstå det roliga? Den var succé, säger Bianca. 

Hade du koll på detta?