Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jesper Bengtsson om PH-deltagarna: "Rätt sällsynt med hjärnceller"

- 27/08/2019, 15:06

Jesper Bengtsson återvänder till Paradise hotel, efter att förlorat prispengarna i finalen förra säsongen. Och när Nyheter24 träffade profilen så ger han en ordentlig känga till årets deltagare.

Snart är det äntligen dags för en ny säsong av Paradise hotel och vi kommer återigen få se snygga killar och tjejer tävla om en halv miljon kronor. 

En av deltagarna, Jesper Bengtsson, 23, återvänder till programmet för att ta revansch efter förra säsongens finaldrama. Då kastade nämligen hans partner, Hannah ”HK” Klostermann, 21, glaskulan i marken och gick hem med alla pengar.

Jesper Bengtsson
Jesper Bengtsson återvänder till en ny säsong av Paradise hotel. Bildkälla: Jessica Gow/TT

"Sov på handfatet"

Precis som många andra säsonger så kommer vi få se deltagarna festa loss och kanske göra bort sig något i tv-rutan. Och den galnaste fyllan berättar Jesper väldigt detaljerat om för Nyheter24 när vi träffade honom på programmets pressträff.

– Det kan vara den kvällen då jag, Marcelo och två av jokertjejerna, som kommer under säsongen, sover inne på Allegria och halkar runt på golvet, kastar tvättkorgen på ”Marro”, sov på handfatet. Det var mycket stökiga saker alltså. Jag kan nog inte nämna allt och jag hoppas att allt inte kommer med heller, säger Jesper till Nyheter24.

"Det var rätt sällsynt med hjärnceller"

Jesper säger att han inte fick några känslor för någon i Paradise hotel i år utan att han bara var där för att spela om prispotten.

– Det var väl ingen tjej som fångade mitt intresse på det sättet heller. Utan att låta nedlåtande eller nedvärderande på något sätt så tyckte jag att det var rätt sällsynt med hjärnceller i huset i år, säger han.

Paradise hotel
Jesper har inte mycket för PH-deltagarnas hjärnceller. Bildkälla: Jessica Gow/TT

"Marcelo är ju en f**t-magnet i sig"

Jesper och Marcelo kom bäst överens i huset och duon bildade snabbt en pakt under inspelningen. Pakten var något de också höll när det kom till själva raggningen i programmet.

– Han (Marcelo) är ju en fitt-magnet i sig, jag vet inte vad han gör. Han springer dit, tar tjejerna, sårar dem. Jag kommer dit och tröstar dem, sen på något sätt lyckas vi hålla kvar dem ändå. Det är mycket tjejer runt våra fingrar i år och det känns jävligt tryggt. Vi måste låna ut dem till jokrarna någon gång också, säger han.

Så ni körde på en egen liten taktik?

– Vi hade en egen liten taktik att han tar tjejerna, han grisar sig och gör sitt. Och sen kommer jag och tröstar dem. Det rullade på rätt bra tycker jag. Jag kan säga att det är våran show i år, sen får de andra tro, tycka och säga precis vad de vill. SR-tåget kör över allt och alla i år. 

Vem kom du sämst överens med?

– Det var nog en joker, en kille som kommer komma in. Det var en person som fungerade lite som en studsboll – hoppade fram och tillbaka. Ah shit, det kliade i fingrarna, ibland ville jag dränka honom i poolen. Men sen får man ju även skilja på spel och verklighet, jag har ingenting illa mot någon nu i efterhand, förutom att en del av dem har vidriga personligheter, haha. 

Blev det några guppade täcken för din del?

– Vi leker ju lite ”Hela havet stormar” och bygger lite tält under nätterna. Det kan ju bli så att det blir lite större än ett vanligt samlag om vi säger så. En gång var det nära på att det blev en orgie med alla i hela huset. Sen var jag och ”Marro” med om en liten fäktningsmatch med två stycken statister också, haha.

Jesper Bengtsson
Jesper och Marcelo bildar en pakt i årets Paradise hotel. Bildkälla: Stella pictures

Paradise hotel har säsongspremiär den 2 september och kommer sändas på TV3 och Viafree.