Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peñas ärliga ord om relationen med Emilia: ”Lite för fort”

- 27/08/2019, 16:44

Dokusåpa-hunken Marcelo Peña är superaktuell med både medverkan i nya säsongen av Paradise Hotel och Live Date. Hans relationer har minst sagt haft en tendens att skapa rubriker. För Nyheter24 öppnar han upp sig om relationen med Emilia Wahlund.

Vi kommer att få se mycket av Marcelo Peña, 28, i tv-rutan i höst. Han medverkar både i Paradise Hotel, som kickar igång nästa vecka, och i dejtingprogrammet Live Date. 

På en pressträff öppnade Marcelo upp sig för Nyheter24 om relationen med Emilia Wahlund, som han har synts med flitigt den senaste tiden. Han berättar att de träffades ganska snabbt efter att han kom hem från inspelningen. 

– Det kanske var lite för fort. Vi har dejtat till och från. Det känns bra, hon är en grym tjej. Men vi har båda valt att inte låsa oss, säger Marcelo Peña till Nyheter24.

Främsta orsakerna till den öppna relationen är att Paradise Hotel kommer att sändas i höst och att Marcelo ska medverka i dejtingprogrammet Live Date. 

– Det funkar ju inte om man är i ett förhållande. Vi tycker om varandra, det gör vi. Men vi båda är inte redo att låsa oss ännu. Vi har saker som vi vill göra först, innan vi känner oss redo, säger Marcelo. 

"Kul med barn snart"

Inför dejtingprogrammet Live Date har Marcelo visat upp en lite annan sida. Han har nämligen sagt att han är trött på att hatta runt och är mer redo för en seriös relation. 

– Den sidan av Marcelo har väl mer eller mindre alltid funnits. Jag gillar ju att vara i ett förhållande. Jag var ju tillsammans med Annica Englund i fem-sex år. Jag börjar ju närma mig 30 och tänker att det kanske kan va kul att ha barn snart, säger Marcelo.

Marcelo och Nina
Marcelo och Nina Glimsell var tidigare ett par. De båda kommer medverka i nya säsongen av Paradise Hotel. Bildkälla: Stella pictures 

Exet kliver in 

I den nya säsongen av Paradise Hotel får sig Marcelo en rejäl chock. Hans ex-flickvän Nina Glimsell kommer nämligen att komma in i huset. 

– När hon kom in på Paradise Hotel, mamma mia, asså jag har aldrig varit så skakig i hela mitt liv, säger Marcelo. 

På frågan om hur deras relation ser ut idag säger Marcelo att de inte har något otalt. 

– Jag försöker alltid vara vän med dem jag varit tillsammans med, eller delat ett liv med. Jag kan träffa Nina idag och hälsa på henne, säger Marcelo. 

Paradise Hotel har säsongspremiär måndagen den 2 september på Viafree och TV3.

Se Nyheter24:s intervju med Marcelo Peña i klippet ovan! 

Kommer du titta på Paradise Hotel?