Stockholm

Här är allt vi vet om Zara Larssons uppbrott med Brian Whittaker

Zara Larsson och Brian Whittaker har gjort slut.
Zara Larsson och Brian Whittaker ska ha gjort slut. Foto: Zara Larsson/Instagram

Det är enligt uppgifter från The Sun som säger att förhållandet mellan Zara Larsson och Brian Whittaker är över. Nu har de även avföljt varandra på Instagram. Nyheter24 har listat allt som har hänt!


Läs mer

De senaste två åren har sångerskan Zara Larsson, 21, varit ihop med den brittiska modellen Brian Whittaker, 19. 

Zara och Brian träffades via Twitter, när Zara la ut en bild på honom flera år innan de blev ihop och frågade vem han var, var han bor, hur gammal han är, varför han är så snygg och hur han gillade sina ägg kokta på morgonen.

Zara Larsson raggade på Brian Whittaker via Twitter. Bildkälla: Zara Larsson/Twitter

Och redan i maj månad så verkade deras förhållande stabilt. Bilder florerade när paret myste i ett hotell i Frankrike.

Men i slutet av juli kom det fram att Zara och Brian hade avföljt varandra på Instagram, vilket Nyheter24 skrev om här. Detta startade ryktesvågen om kärleksparet hade gjort slut eller inte.

"Jag har förlorat mig själv i allt"

Och för cirka en vecka sedan la Brian upp ett känslosamt Instagraminlägg på sin födelsedag. Där berättade han att de senaste åren har varit som en berg och dalbana vilket gjorde att han tappade bort sig själv.

De senaste åren har kantats av galna toppar och smärtsamma dalar. Jag har fått kontakt med tusentals av er på internet, har en jättebra modellkarriär, skaffat vänner som gett mig bra perspektiv, har haft mitt första seriösa förhållande och rest världen över. Allt detta har varit galna erfarenheter, men det är också så lätt att tappa sig själv, och jag har förlorat mig själv i allt… glömt bort vem jag är och inte känt igen mig själv”, skrev han.

Iklädd klänning med brustet hjärta

Enligt uppgifter till The Sun så kom Zara till MTV-galan i New Jersey, USA, klädd i en klänning med ett hjärta där en pil hade trängt igenom.

– Uppbrottet har varit väldigt tufft för både Zara och Brian men förhållandet hade nått sitt slut. Det har varit några tuffa veckor, säger en källa till The Sun.

Brian Whittaker och Zara Larsson ska ha gjort slut enligt uppgifter från The Sun. Bildkälla: Stella pictures

Zara annonserade tidigare att hon skjuter upp släppet på sitt nästkommande album och sagt att det är svårare att skriva låtar som handlar om att vara lycklig.

Tror du att de har gjort slut?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.