Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos trauma under massagen: "Bröt ihop och grät"

- 02/09/2019, 10:00 -

Bianca Ingrosso gick iväg till Grand Hotel tillsammans med sin assistent Lovisa för att unna sig en massage. Det slutade inte som hon väntat sig.

Bianca Ingrossos vardag rullar minst sagt på. Hon gör i skrivande stund succé med sina nylanserade läppprodukter från CAIA, spelar in Wahlgrens värld, hon stormtrivs i sin lägenhet och uppdaterar sin Youtubekanal mer än någonsin. 

Bland annat vloggar hon en hel del vilket hennes fans älskar då de får en inblick i hennes hektiska vardag. 

Bianca & Pernilla
Fansen kan inte få nog av Bianca och Pernilla. Bildkälla: Stella Pictures

Men förra veckan så hade Bianca en dag där ett möte blev avbokat, vilket gjorde att hon och hennes assistent Lovisa Worge gick iväg och unnade sig en massage på Grand Hotel i Stockholm. Bianca berättar i sin senaste vlogg att hon förväntade sig att få ha en lugn och mysig stund, slappna av och mysa – men att det hela slutade på ett helt annat sätt. 

Bianca Ingrosso
"Jag är låst i käken", berättar Bianca.

– Efter typ 20 minuter av att ha masserat mig började han fråga massa saker. Om jag biter ihop min käke när jag sover, om jag har ont nere vid ryggen, om jag känner mig frånvarande, yrslig och yr, om jag har huvudvärk och så vidare – vilket jag har. Det han gör sedan är att han punktbehandlar mig tills jag börjar att gråta. Jag har så fruktansvärt ont i kroppen idag, säger hon och fortsätter: 

– Jag är låst i hela nacken, hela ryggraden och hela höftpartiet. Det kan liksom inte bli värre än så här. Jag har inflammation i hela min överkropp berättade han. Han som masserade mig sa att han aldrig varit med om någonting likande förut. Det var jobbigt att vara hos honom samtidigt som det är det bästa jag gjort någon gång, säger Bianca. 

Bianca kommer nu att behandlas en gång var tionde dag.