Fredag 6 Aug
Stockholm

Rickard Olsson berättar om uppbrottet: "Var över på fem minuter"

Rickard Olsson, 52 och Therese Broberg, 34, gick förra veckan ut med att de separerat. Nu väljer Richard att berätta vad det var som egentligen hände.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Efter tio år tillsammans är kärleken mellan Rickard Olsson, 52, och Therese Broberg, 34, över. Detta gick det före detta paret ut med förra veckan. 

Paret bestämde sig för att gå skilda vägar i maj, efter att ha satt sig ner tillsammans och pratat igenom relationen. 

Rickard och Therese satte sig ned och pratade. Efter bara några minuter hade de kommit fram till att de inte längre skulle vara tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures

Trots alla år de spenderat tillsammans så berättar nu Richard för Expressen att det hela inte tog mer än bara några minuter att avsluta. 

– Vi sa att 'vi sätter oss i kväll och snackar', och sen så var det över på fem minuter. Det var så ömsesidigt. Vi ältade inte heller om varför eller vem som hade gjort något fel, eller vem som var besviken eller sådär, säger han. 

– Det har varit något år där det har varit halvsegt. Där vi har känt att ingen tagit initiativ i relationen, tillägger han. 

På frågan om huruvida Richard redan satt igång och kika till nya detinglivet så svarar han att det får ligga på hyllan ett tag. 

– Jag har mer fokus på att jag och min dotter ska ägna mycket mer tid och fokus åt varandra. Det är prio ett. Ju snabbare man springer in i något nytt ,desto större är risken att det gå åt helvete tycker jag. Det är bättre att ta det lugnt, avslutar han. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela