Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu söker Bianca Ingrosso ny assistent

- 02/09/2019, 17:01 -

Bianca Ingrosso har ett fullspäckat schema vilket gör att hon ibland kan behöva lite hjälp för att få vardagen att gå ihop. Nu söker hon nämligen en ny assistent.

Bianca Ingrosso är en kvinna som har många strängar på sin lyra. Detta har gjort att hon för inte så länge sedan skaffade sig en personlig assistent i form av Lovisa Worge som nu även kommit att bli en nära vän till Bianca. 

Lovisa Worge
Lovisa är både assistent och nära vän till Bianca. Bildkälla: Lovisa Worge Instagram

Lovisa sköter enligt Bianca sitt jobb exemplariskt och har på vägen även hon kommit att bli lite utav en influenser. Men när det kom på tal att hon skulle skaffa en podd – då sa Bianca nej. 

– Nej jag har sagt till Lovisa att jag drar gränsen där. Ska hon skaffa en podd så kan hon inte arbeta för mig, utan då får vi vara vänner istället – inte kollegor. Jag tycker inte att det ser bra ut. Jag tar mitt arbete på fullaste allvar och då kan jag inte ha en assistent som har en podcast, berättar hon. 

– Lovisa tar sitt jobb på fullaste allvar så hon tog det bra, avslutar Bianca. 

Men med Biancas hektiska schema har det nu blivit så att hon tvingas anställa en till assistent – vilket hon och Worge nu går ut med i en video. 

Bianca Ingrosso
Lovisa och Bianca letar en till assistent. Bildkälla: Youtube

– Vi söker efter en person som ska ta över hela Lovisas jobb. Kanske lite mer personlig assistent, inte lika mycket administrativt. Du ska vara seriös med det här, ha körkort, inte vara 12 år gammal och så vidare, säger Bianca och Lovisa. 

– Jag och Lovis ska skriva ut vad tjänsten kommer att innebära. Så du vet vad du ska kunna för att komma och jobba med oss, säger Bianca.