Nu söker Bianca Ingrosso ny assistent

Bianca Ingrosso har ett fullspäckat schema vilket gör att hon ibland kan behöva lite hjälp för att få vardagen att gå ihop. Nu söker hon nämligen en ny assistent.


Bianca Ingrosso är en kvinna som har många strängar på sin lyra. Detta har gjort att hon för inte så länge sedan skaffade sig en personlig assistent i form av Lovisa Worge som nu även kommit att bli en nära vän till Bianca. 

Lovisa är både assistent och nära vän till Bianca. Bildkälla: Lovisa Worge Instagram

Lovisa sköter enligt Bianca sitt jobb exemplariskt och har på vägen även hon kommit att bli lite utav en influenser. Men när det kom på tal att hon skulle skaffa en podd – då sa Bianca nej. 

– Nej jag har sagt till Lovisa att jag drar gränsen där. Ska hon skaffa en podd så kan hon inte arbeta för mig, utan då får vi vara vänner istället – inte kollegor. Jag tycker inte att det ser bra ut. Jag tar mitt arbete på fullaste allvar och då kan jag inte ha en assistent som har en podcast, berättar hon. 

– Lovisa tar sitt jobb på fullaste allvar så hon tog det bra, avslutar Bianca. 

Men med Biancas hektiska schema har det nu blivit så att hon tvingas anställa en till assistent – vilket hon och Worge nu går ut med i en video. 

Lovisa och Bianca letar en till assistent. Bildkälla: Youtube

– Vi söker efter en person som ska ta över hela Lovisas jobb. Kanske lite mer personlig assistent, inte lika mycket administrativt. Du ska vara seriös med det här, ha körkort, inte vara 12 år gammal och så vidare, säger Bianca och Lovisa. 

– Jag och Lovis ska skriva ut vad tjänsten kommer att innebära. Så du vet vad du ska kunna för att komma och jobba med oss, säger Bianca. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.