Onsdag 8 Dec
Stockholm

Svenska Hollywood-frun Maria Montazami erkänner otroheten

Maria Montazami
Maria Montazami och maken Kamran har båda varit otrogna mot varandra. Foto: Stella pictures/TT

Det var för ett år sedan som Hollywoodfrun Maria Montazami valde att erkänna för maken Kamran Montazami att hon hade varit otrogen. Nu öppnar hon upp sig om att både hon och Kamran har varit otrogna mot varandra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under 2019 sändes intervjuserien "Svenska Hollywoodfruar – i fokus" där Hollywoodfrun Maria Montazami öppnade upp sig om otrohet. I programmet berättar Montazami att hon och maken Kamran Montazami några månader tidigare valt att rensa luften. 

– Jag har behållit min man i 31 år. Jag har varit en kall fisk nu är jag plötsligt en hot fish. Jag vet inte vad det var som satte allt i rullning men jag och Kamran bara la allt på bordet, det blev så otroligt... vi hade inte bråkat på ett år så vi steppade upp det, det kan också vara att barnen är borta. Mycket händer när barnen växer och flyttar ut, säger hon i avsnittet som finns att se på Viafree.

Maria Montazami och maken Kamran har båda varit otrogna mot varandra. Bildkälla: Stella pictures 

Otroheten ledde till en nytändning i relationen 

En av sakerna som paret valde att tala ut om var att båda har varit otrogna mot varandra. Det ledde inte till några sura miner som man kan tro – utan i stället till en nytändning i relationen. 

– Inte bara sexliv, utan hela grejen. Respekt på en helt annan nivå, det är underbart, säger Maria Montazami.

Otroheterna ska ha inträffat för längesedan, precis i början av parets relation, innan de skaffade barn. 

– Vi berättade det båda för kanske ett halvår sen, det är därför... nu har vi liksom släppt på allt. Kamran sa ”Hände det nåt med det där?” och jag: ”Ja, det hände med det där”, säger Maria Montazami. 

Svenska Hollywoodfruar visas tisdagar 21:00 på TV3, Viaplay och Viafree

Har du varit otrogen någon gång?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela